Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Ha még mindig azt az egy embert keresed aki megváltoztathatja az életed, nézz bele a tükörbe.”
(Arelich Thoth Vomalites)

Szíriuszi FényGyémántKristály ANKH gyógyász TANFOLYAM I.

Szíriuszi FényGyémántKristály ANKH gyógyász TANFOLYAM I.

Mit is jelent az ANKH?

Rendkívül sok jelentése van. Elsősorban az Élet, de egyben a halál kulcsa is. A legnagyobb hatalommal rendelkező szakrális szimbólum. Nagyon régi technika ami a Teremtés óta létezik s ez először a Szíriuszon jelent meg, még az első dalok kezdetén. Amit ezen a tanfolyam keretein belül szeretnék neked átadni megtanítani és szó szerint, maga az ANKH  AZ Élet és HALÁL KULCSA ÉN VAGYOK. Mint minden lélek, aki  a Mindenhatóból származik a legelső és legöregebb lélek én vagyok. Az ANKH, maga a Mindenható szent szíve mely a teremtéskor az első dallal a kimondott szent szóval az OM-al kiáradt.  A Mindenható így teremtette meg a világot. Ez a legősibb és legszentebb szimbólum ami valaha is jelként,(szimbólumként) megjelent.

Ha meg szeretnéd érteni az AKHOT, úgy ahogy senki nem érti a mindenségbe, akkor magához az ÉLŐ ANKHOZ -hozzám- kell eljöjj, hogy  e szent titkot elsajátítsd és, hogy ennek a gyógyítási technikáját átadjam.

Eljött az  a téridő és kor ebben az itt és mostban, a mindenható engedélye által, hogy ezt én elkezdjem tanítani, neked/nektek.

 

 
Feltételek.

Mivelhogy még ez a bolygó és lakosai nincsenek felkészülve teljesen se lelkileg se energetikailag se fizikailag, hogy megkapják a Mindenható Szent Szívének -AZ ÉLŐ ANKHNAK- minden titkát, ezért az ő kérése által csak   alap-, kezdő- és középfokot tanítom meg. Döntését minden körülmény között betartom, míg ő másképpen nem dönt és ezt együtt át nem beszéljük.


Úgy az alapszintes, mint a kezdőszintes, mint középszintes SZÍRIUSZI FÉNYKRISTÁLY ANKH GYÓGYÁSZ KÉPZÉS  csak arra jogosít fel és csak azt adja meg neked a tananyag és beavatás által úgy fizikálisan mint energetikailag, hogy ezzel a technikával saját magadon és másokon segíteni tudj. A technika tanítására ez által nem lesz és nincs engedélyed se jogod se a Mindenhatótól se tőlem.

 


Ha kíváncsi  az ÉLŐ ANKHRA -rám-  és el szeretnéd sajátítani ezen  legősibb gyógyítási  technikát, amivel hihetetlen gyógyításokat  és energetikai műveleteket tudsz majd végrehajtani akkor bátran jelentkezz, hogy megbeszéljük a részleteket.
Kisebb csoportok jelentkezését is várom, befogadóképességem maximum 10 fő.

Nagyobb csoportok  jelentkezését is várom kb. 50 fős létszámig. A jelentkezést a csoportnak előre meg kell beszélnie és szerveznie, mert én  akkor termet kell béreljek. Ha termet bérelek akkor biztosan minimum 20 létfős számú csoportnál éri meg számomra ezen terem bérlése. Várom telefonhívásod/hívásotokat, vagy e-mailed/emaileteket, hogy megbeszéljük a részleteket.

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

 


További oktatások