Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Bízz magadban, ha a tenger lángra kap, merj szeretni, mikor a csillagok visszafelé járnak!”
(Arelich Thoth Vomalites)

Szíriuszi FényGyémántKristály ANKH gyógyász TANFOLYAM II.

 

Szíriuszi FényKristály ANKH gyógyász tanfolyam II.


 

Aki elvégezte a Szíriuszi Fénykristály Ankh gyógyász alapszintjét az megtudta az Ankh kereszt titkait és igazi történetét, azt hogy az Ankh, hogyan jött létre, hol jelent meg először, honnan származik és az alternatív energiagyógyászatban milyen szerepet tölt be és ezen ágon belül és kívül, hol és hogyan lehet hasznosítani. Az Ankh gyógyász tanoncok gyakorlati tanítást is kaptak a Szíriuszi FényKristály Ankh gyógyász képzés I-es alapfokozat keretén belül. Az elmélet és gyakorlati részt követően minden alapfokozatott elvégzett Ankh gyógyász megkapta az Ankh gyógyászi alapfokozat I-es beavatást és a tanfolyam elvégzéséről egy diplomát.

 Ezen Szíriuszi Fénykristály Ankh gyógyász II-es középszintű tanfolyam azoknak szól akik már az alapfokozatot elvégezték. A középszintű tanfolyam még mélyebb betekintést nyújt az Ankh kereszt titkaiba és rejtelmeibe. Több dolgot feltárok az Ankhról és Ankh gyógyászatról amit alapszinten nem adhatok át, hisz tudjuk, hogy alapok nélkül a ház is összedől. A tanfolyam tartalmaz egy bő elméleti részt, ahol nyitottan és bátran lehet kérdezni illetve rávezetlek mélyebben az Ankh kereszt mélyebb értelmére és lényegére ezáltal belemélyítelek az energiagyógyászatban használt mélyebb értemére é funkciójára. Az elméleti rész után egy bővebb gyakorlat következik, majd egy egy mély meditáció által mindenki el lesz vezetve a saját szívében rejlő Ankhjához. Meditáció után minden frissen végzet középszintű Ankh gyógyász megkapja a Szíriuszi Fénykristály Ankh gyógyász II-es középszintű beavatását.

Ha meg szeretnéd még mélyebben érteni az AKHOT, úgy ahogy senki nem érti a mindenségbe, akkor magához az ÉLŐ ANKHOZ -hozzám- kell eljöjj, hogy e szent titkot még nagyobb precizitásában és mélységiben elsajátítsd és, hogy ennek a gyógyítási technikáját átadjam.


 

Feltételek.

Mivelhogy még ez a bolygó és lakosai nincsenek felkészülve teljesen se lelkileg se energetikailag se fizikailag, hogy megkapják a Mindenható Szent Szívének -AZ ÉLŐ ANKHNAK- minden titkát, ezért az ő kérése által csak az alap és középfokot tanítom meg. Döntését minden körülmény között betartom, míg ő másképpen nem dönt és ezt együtt át nem beszéljük.                          

Úgy az alapszintes mint ez a középszintes SZÍIRIUSZI FÉNYKRISTÁLY ANKH GYÓGYÁSZ KÉPZÉS csak arra jogosít fel és csak azt adja meg neked a tananyag és beavatás által úgy fizikálisan mint energetikailag, hogy ezzel a technikával saját magadon és másokon segíteni tudj. A technika tanítására ez által nem lesz és nincs engedélyed se jogod se a Mindenhatótól se tőlem.Ha kíváncsi az ÉLŐ ANKHRA és el szeretnéd sajátítani ezen legősibb gyógyítási technikának második lépcsőfokát és mélyebb értelemben és komolyabban szeretnél foglalkozni az Ankhal, amivel hihetetlen gyógyításokat és energetikai műveleteket tudsz majd végrehajtani akkor bátran jelentkezz, hogy megbeszéljük a részleteket.

 

Kisebb csoportok jelentkezését is várom, befogadóképességem maximum 10 fő.

 

Nagyobb csoportok  jelentkezését is várom kb. 50 fős létszámig. A jelentkezést a csoportnak előre meg kell beszélnie és szerveznie, mert én  akkor termet kell béreljek. Ha termet bérelek akkor biztosan minimum 20 létfős számú csoportnál éri meg számomra ezen terem bérlése.

 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 


További oktatások