Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Ha a sziklától kedves visszhangot vársz, kedves szólj hozzá”
(Arelich Thoth Vomalites)

KORSZAKVÁLTÁS - DIMENZIÓVÁLTÁS TANFOLYAM

 

Korszaváltás -Dimenzióváltás tanfolyam

 
 

Kedves olvasóim, ha valaki azt hiszi közületek, hogy 2012-ben bekövetkezett a Dimenzióváltás, hát az nagyot téved! Sajnos nem jött létre, mivel nem voltunk elegen. Különben nem vagyunk elkésve, az volt a Korszakváltás és dimenzióváltás első leglehetségesebb időpontja. A megadott pillanatra csak 37 920 voltunk azon a rezgésszinten lévők akik emelni tudtunk volna. Rengetegen voltak majdnem azon a szinten és ez sajnos nem az ő hibájuk.
Mint tudjátok a sötétség erői folyamatosan gátolnak minket, hogy ez bekövetkezzen. A pozitívuma az az egésznek, hogy 2012.12.21 - én ez a folyamat elkezdődött.
Hogy ez a folyamat, létrejöjjön mint azt írásomból is olvastátok 144144-en kell legyünk minimum!
De nem ez a lényeg, a Teremtőnek az a vágya, hogy ezt a számot jóval túllépjük.
Ezért a Teremtő, Jézus, édesapám -Aner Thom Vomalites Metatron-Joham-Xiom kérésére elindítok egy egyéni tanfolyamot számotokra, hogy a legdrasztikusabb körülményekre felkészítselek titeket úgy ahogyan nekem azt leadták és megtanították.

 

Megtanítalak hogyan kell akkor viselkedj, gondolkodj figyel, mi a lényeg akkor, milyen fizikális és spirituális folyamatokra, hogyan kell figyelj!Ez a Tanfolyam erről szól!

 

Ezen honlapon megadott anyagot magyarázom el számodra, hogy közérthetőbb  legyen ha bizonyos dolgokkal nem vagy tisztába!

 

Kattints ide, hogy elolvasd apám közlését!

 

 

Ha nem értetted édesapám közlését szívesen elmagyarázom ezen tanfolyam keretein belül a számodra!Kisebb csoportok jelentkezését is várom, befogadóképességem maximum 10 fő.

 

Nagyobb csoportok  jelentkezését is várom kb. 50 fős létszámig. A jelentkezést a csoportnak előre meg kell beszélnie és szerveznie, mert én akkor termet kell béreljek. Ha termet bérelek akkor biztosan minimum 20 létfős számú csoportnál éri meg számomra ezen terem bérlése.

 

Ha szertnéd ezt a tanfolyamot elvégezni, akkor telefonálj vagy írj  E-mailet
hogy megbeszéljük a részleteket!

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 
További oktatások