Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Ne csak azt nézd, hogy mennyit kaptál, hanem azt is hogy mennyiből...”
(Arelich Thoth Vomalites)

Gyógyítás, energetikai kezelések

Életünk folyamán majdnem minden nap használjuk az "Energia" szót, viszont kevesen gondolunk bele, hogy valójában mit is takar az. Az anyag, mint kézzel fogható, érzékelhető valóság csupán kicsiny hányada a végeláthatatlan, végtelen Mindenséget összetartó energiának. Anyag és energia nem léteznek egymás nélkül. Mivel a kettő, egy! A kvantumfizika is feltárta, hogy az atommag sem anyag, hanem egy többdimenziós térben történő rezgőmozgása a parányi anyagnak. Az energia az, ami életjelenségeink túlnyomó többségét teszi ki, és az amit anyagnak láttuk az az energiai egy besűrűsödött formája. Pontosan ezért működik az energiával történő gyógyítás, az energetikai kezelések. Mivel a durva (a három dimenziós anyag) a finomból alakult ki (a lélekből) akit, amit úgy hívunk Mindenható, Mindenség. „Válaszd el a finomat a durvától, tudással, szenvedéllyel...”

 

 

Tovább olvasom>>>Csakra, Aura, Külső-, Belső testek, energetikai tisztítása, regenerálása, harmonizálása

Honnan tudod, hogy nem teljesen tiszták a csakráid, külső belső testeid és az aurád. Onnan, hogy nem vagy tökéletesen egészséges, hogy valahol fáj - szúr, nyom, nyilal... hogy a terveid, elképzeléseid sehogyan sem akarnak megvalósulni és, hogy nem vagy olyan felhőtlenül boldog. Figyeljünk oda a csakráinkra, hogy az energiák szabadon áramolhassanak! Időnként keressünk fel szakembert, aki ezeket kitisztítja, beállítja, így máris sokat tettünk egészségünkért, jó közérzetünkért! A csakrák, az aura, a külső és belső testek megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. Rendszeres tisztításuk, harmonizálásuk megvéd a negatív energetikai és pszichikus támadásoktól és a betegségektől. A karizmatikus embereknek tiszta az aurája, és jobb kapcsolatok kialakítására képes más emberekkel.

 

 

Tovább olvasom>>>Energetikai védelmek

Elgondolkoztál már azon, milyen módon véded magadat, gyermekeidet, a családodat? Védekezünk a természeti erők ellen: ruhát hordunk, cipőt a lábunkra, házat építünk magunknak. Védekezünk más emberekkel szemben oly módon, hogy értékeinket, vagyontárgyainkat megvédjük zárak, a bank és pin kódok, jelszavak által. De vajon hányan gondoltak arra, hogy más, nemcsak a fizikai világból érhetnek minket atrocitások, és azok ellen hogyan tudunk védekezni. Sokszor érzed magad fáradtnak, egykedvűnek, lehangoltnak, esetleg megmagyarázhatatlanul levertnek, túl érzékenynek? Gyakran előfordul veled apró kis baleset, vagy nem mennek a dolgaid úgy, ahogyan te szeretnéd? Ha ezekre a feltett kérdésekre, vagy néhányukra, igen a válaszod, akkor bizony szükséged van energetikai védelemre.

 

 

Tovább olvasom>>>Háztisztítás-, Átok-, Rontás-, Szerelmi kötés levétele, Negatív Entitás eltávolítása, megszüntetése

Nem érzed jól magadat házadban, lakásodban üzleti ingatlanodban? Hirtelen zörejek, megmagyarázhatatlan események történnek otthonodban? Meg állt minden körülötted és üzleted sem működik?
Én Arelich Thoth Vomalites a Mindenható és az Égiek segítségével Speciális Szakrális módszerekkel Átkot - Rontást távolítok el, bezárom a negatív pokolkapukat és negytív dimenziókapukat. Valamint Szellemektől, Lelkektől, Negatív Erők- és Entitásoktól, Démonikus lényektől, Démonikus entitásoktól és Démonoktól szabadítom fel házadat, lakásodat és üzleti ingatlanodat.

 

 

Tovább olvasom>>>Energetikai aktiválások energetikai és fizikai módszerekkel

Az energetikai aktiválások, olyan spirituális és fizikális energetikai munkák, amivel egy Avatár mester, vagy Mágus az Égiektől kapott, ill. vele született genetikai és reinkarnációs tudásának köszönhetően egy spirituális útkeresőt és útonjárót, az Égiek engedélyével és segítségével egy magasabb spirituális szintre emel. Nagyon sokan, nemcsak a spirituális útonjárók és útkeresők, hanem nagyon sok spirituális Mester és Mágus az energetikai aktiválásokat, tudatlanságának köszönhetően vagy szándékosan összekeveri a spirituális beavatással. Tudni kell azt, hogy a kettő -holott igen hasonló, de- nem ugyanaz.

 

Tovább olvasom>>>Oktatás

A Spirituális Oktatás nem felkészülés az Életre, a Spirituális Oktatás maga az Élet...!!!!- mely egy inkarnáción és azon túl is tart. Ha olthatatlan vágyat, kitartó erős lelkesedést érzel, hogy tanulj, és -nem csak tehetségesnek érzed magad, hanem médiumi és parakinetikus képességek is jelentkeztek, olyanok, amiket te magad nyilvánítottál meg és erre más logikus magyarázatot nem találtál-, akkor a mi oktatásainkon a helyed. Ne halogasd a lehetőséget, dönts, hogy a tanulás által kinyílj mint egy virág a Fényre és a Fénybe emelkedj!

 

Tovább olvasom>>>Spirituális szaktanácsadás, sorselemzés, égi közvetítés, elemzések

A spirituális szaktanácsadás, sorselemzés, égi közvetítés, mind egy dolgot takar útmutatást, hogy jobbra tudjon fordulni az életed. Ez az útmutatás közvetve vagy közvetlenül az Égiektől jön. Közvetve akkor, ha kártyát, ingát, pálcát vagy bármilyen spirituális eszközt használunk, közvetlenül, ha lelkileg összefonódunk velük, rájuk hangolódunk, beszélgetünk velük és úgy kérünk segítséget, a hozzánk fordulók számára.

 

 

Tovább olvasom>>>