Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Egy nagy lélek nagysága abban mutatkozik meg, ahogy a kis lelkekkel bánik.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

Energetikai aktiválások energetikai és fizikai módszerekkel

 

 

Manapság nagyon sok spirituális úton járó, beleesik abba a hibába, hogy az energetikai aktiválásokat, beavatásoknak véli, vagy rá akarja húzni azt. Munkám során nagyon sokszor találkoztam ezzel a problémával és olykor, még felháborodásba és műokoskodásba is ütköztem- és ekkor jött a sok álspirituális egó (legyen szó akár spirituális útonjáróról vagy útkeresőről, akár olyan Mágusnak, vagy spirituális Mesternek mondott személy, aki ravaszul érdeklődőnek beállítva magát, előadta olvasott, vélt és képzelt tudását ily módon) nekem akarta megmagyarázni, hogy én nem tudom jól.

 

 

Érdekes felállás mondhatom, hogy a „tyúk akarja a tanárnak megtanítani az ABC-t...”. Nem mindegy, hogy az Égiek segítségével és engedélyével beavatok valakit valamire, vagy aktiválok valami alvót benne! Tehát, ha figyelmesen elolvastátok a fentibb mondatot, máris megkaptátok a magyarázatot mi is a kettő között a kölönbség. Bővebben: vegyük ezt a 3-dik dimenziós világot és csak ezt az egy 3-dik dimenziós bolygót -a Földet-  és csak az itteni lelkekről tárgyaljunk. („Köztudott”, hogy az ember mint faj, nem tisztavérű, hanem az itteni őshonos majomfaj, gyíkfaj és számos csillagnemzetség keveréke).

 

 

Na mármost, genetikailag és lelki szinten, egy soha be nem keveredett faj, egy agyon hibirdizált faj, vagy egy nagyon hibrid faj szokott leginkább hajlamos lenni a spiritualitásra, vagyis a sokak által álmodott spirituális képességekre.

Ezek:

  • tisztán érzékelés;  (ez általában többé-kevésbé szinte mindenkinek megy),
  • tisztán látás; (ez már kevesebbeknek),
  • tisztán hallás; (nos, ami tényleg tiszta -és nem ez a minden héten közvetítem Michael arkangyalt és Ashtar Sheran parancsnokot) az még ritkább. 

A többi képességről meg ne is beszéljünk: telekinézis, elrejtett tárgyak, eltűnt személyek érzékelése, látása és megtalálása, az oly sokak által vágyott levitáció és repülés, a materializáció.

 

 

Tehát visszatérve ezen a bolygón igencsak sok jó képességű spirituális lélek van, csak a legtöbbnek ezek a képességei „alszanak”. Ezekkel a képességekkel az adott lélek alapjáraton rendelkezik, más szóval ezek a képességek a lélekben vannak kódolva, az adott lélek ezekkel a képességekkel született. Minden léleknek más a spirituális  fejlettségi szintje és ennek következményeként (mivel a lélek generálja a testet) a genetikai kódjában is benne vannak ezek a képességek. Ezen képességek maguktól is felébredhetnek, ha a 3-dik dimenzióban az adott húsban és vérben reinkarnálódott lelket olyan személyi (családi és társadalmi) és környezeti hatások érik.

 

 

Egy energetikai aktiválás, melyet energetikai és fizikai módszerekkel hajtok végre az Égiek engedélyével és segítségével, pont ezeket a képességeket hivatott felébreszteni. Mivel minden lélek kicsit más -annak ellenére, hogy mindegyik energetikai aktiválásnak van egy elvégzési módja-, így akarva akaratlanul mindenkié kicsit másmilyen is lesz.

 

 

És itt jönnek elő megint az évek alatt felgyűlt tapasztalatok. Akiket eljuttattam arra a szintre, hogy megértsék, mik is ezek az energetikai aktiválások és miben különböznek a beavatásoktól, sokszor azt várták el, -végigjárva a teljes spirituális tudatosság valahány, vagy akár az összes lépcsőfokát,- hogy levitálni és materializáni tudjanak mindenféle tanulás vagy gyakorlás nélkül. Senki se ringassa hiú ábrándokba magát, hogy majd a tobozmirigy aktiválás, vagy a génszál aktiválás, vagy bármilyen más aktiválás szuper spirivé teszi, bárki is végezze el az adott energetikai aktiválást! NEM! Ez nem így működik. Az energetikai aktiválások megnyitják az adott lelket testileg és energetikailag, de mint ahogy a virág is kinyílik és a talajból táplálkozik és nő a napfény hatására, úgy a léleknek is szüksége van a fejlődésre ugyanúgy mint a virágnak. Csak akkor tud kinyílni és kibontakozni képességeiben. Ezért kell a testet helyesen tápláni, tehát tiszta vegyszermentes gmo mentes bio ételeket fogyasztani és bio kozmetikumokat használni, emellett eleget mozogni, a lelket pedig a tiszta spirituális tudással táplálni tréningezni. Aki a spiritualitást komolyan és életvitelszerűen szeretné élni annak egy komoly spirituális iskolát kell elvégeznie, meditálnia és egyéb spirituális gyakorlatokat végeznie, ha az nem szerepel az iskola tananygában. Így lehet csak optimálisan minden szinten fejlődni.

 

 

A spirituális beavatás olyan spirituális és fizikális energetikai munka, amivel egy Avatár mester, vagy Mágus az Égiektől kapott, ill. vele született genetikai és reinkarnációs tudásának köszönhetően egy spirituális útkeresőt és útonjárót az Égiektől energetikailag leközvetítve, az Égiek engedélyével és segítségével   egy adott képességgel megajándékoz, amit nem hordozott lelki szinten magában. Ez általában egy, vagy ritkán több spirituális képesség, de előfordul, hogy nem spirituális képességgel ajándékozzák meg, hanem egy fizikális képességgel, vagy esetleg mindkettővel. Ez a képesség vagy képességek örökre az adott lélek birtokába kerülnek és beleírodnak, míg az Égiek nem döntenek másképpen.  Általában ezeket a képességeket a spirituális útkereső és útonjáró készen kapja, vagy nagyon keveset kell rajtuk fejleszteni, hogy ezek a képességek és ő maga optimálisan tudjon működni.

 

 

Úgy az energetikai aktiválások, mint a spirituális beavatások segítenek jobbá tenni az életedet, de csak akkor fejlődő és aktívan maradandó, ha te magad is képes vagy ezeket az Égi ajándékokat megbecsülni oly módon, hogy teszel lelki fejlődésedért és fizikai tested egészségéért. Szeretettel várom mindazon spirituális útkeresőket és útonjárókat akik el szeretnének indulni ezen a végtelen hosszú csodálatos és nehéz úton, hogy meglépjék ezen aktiválásokat és tanulva tapasztalva fejlődjenek.

 

 

 


Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások