Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Hiába nyeli el a sötétség a fényt, az elkezd belülről ragyogni és a végén csak a fény marad.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

Tobozmirigy aktiválása,
Lélek barion ébresztés 3 lépésben!

 
Eljött az idő itt vagyunk a korszak és dimenzióváltás ajtajába s még mindig nem tudunk belépni! Miért? Hát azért mert sokatoknak nem aktív a tobozmirigye erről részben ti tehettek. Viszont mindenre van megoldás. A lehetetlen csak annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. Íme leírom itt röviden mik azok a tényezők amik gátolják a tobozmirigy aktiválódását, illetve miért deaktiválódik, mért nem aktív ez sokatoknak.

 Nem véletlen, hogy pont ez az oldal keltette fel az érdeklődésedet, szíved hangja, a szíved szakrális terében lakozó igaz lélek, a krisztusi láng vezetett ide. Tehát elkezdtél cselekedni mert tovább akarsz lépni. Jó úton haladsz, mert kértél és megadatott, viszont nem ültél ölbe tett kézzel és vártál, hanem szíved hangját követve elkezdtél cselekedni és ez már egy nagyon jó dolog.
Gondjaid vannak a meditálással, vagy az álmaidra való emlékezéssel, vagy csak elveszettnek, a forrásról leválasztva érzed magad? A probléma a blokkolt (vagy elmeszesedett) tobozmirigy lehet. A tobozmirigy, amit a harmadik szemnek is neveznek hibásan, Hórusz szemének, vagy a fizikai lélek(lélek barion) székhelyének, egy kis fenyőtoboz alakú szerv az agyad belsejében, mely hormonokat választ ki, mint a melatonin, a szerotonin és a DMT (Dimetil triptamin), ami Lélek Molekulaként (lélek barionként) ismert.A melatonin és a szerotonin felelős az alvási vagy a meditatív állapotokért, és a kényelem, boldogság és eufória érzelmi állapotaiért. A DMT hatása kiterjed az idÅ‘tágulásra, időutazásra, paranormális birodalmakba történő utazásokra, és spirituális lényekkel való találkozásokra más dimenziókban. Energiaszinten a tobozmirigy a 6. csakra -homlok vagy harmadik szem csakra- fizikai megnyilvánulása, melyet a valódi misztikus potenciállal, a nem fizikai valóság észlelésével és a lelki bölcsességgel társítanak.


 

Mivel a szíriuszi Menla (kék delfin nemzetség) -mely a mindenség legősibb csillagnemzetsége- ennek régi tudora ezzel kapcsolatos tudás sok évezred alatt alakult ki, fejlődött és adódott tovább a Szíriusz B-n, a Sh'an-on a szülÅ‘bolygómon. A szíriuszi píkt törzs -a törzsem- mivel tudós törzs  és sokat foglakozott mindenféle tudománnyal  ezért mi ezen dolgok tudorai vagyunk. Különösképpen  családom foglalkozott rengeteget ezzel így sok szimbólum elkerült erre a bolygóra is. Mivel a tobozmirigy fenyőtoboz alakú, gyakran szimbolizálják ezzel a formával. A tobozmirigy szakrális szimbólumait családom hozta létre és fejlesztette egyre tökéletesítve azokat. Egy ilyen szimbólum apai nagybátyámnak Ozirisznek a botja, mely két egymásba fonódó kobrát ábrázol, közöttük egy fenyőtobozzal. Ezt én, Thoth tovább fejlesztettem így jött létre a Caduceus, nagybátyám pálcájának tökéletesített végleges változata amit Hermész pálcaként is ismersz!
 
Mi okozza a tobozmirigy blokkolását?


Ez a szerv a spirituális látókészüléked, a fizikai és metafizikai világ közötti híd. Ez teszi számodra lehetővé a misztikus és tudatos álom tapasztalatokat, amelyek elengedhetetlenek a spirituális fejlődésedhez. Ezek a lélek üzenetei, és a tobozmirigy az antenna, mely fogadni tudja őket.A legtöbb ember tobozmirigye mégis leáll, mire eléri a 12 éves kort. Talán magad is észrevetted, hogy a gyerekek mind intuitív és spirituális természetűek, de elveszítjük ezt a képességünket, ahogy felnövünk. Miért? A probléma a tobozmirigy meszesedése. Ez a mirigy valójában belül vízzel van töltve, ami azt jelenti, hogy a korral meszesedik, és más okok miatt is. Pontosan mi okozza a meszesedést?


-Fluorid a fogkrémben és a vízben
-Alumínium a golyós dezodorokban
-feldolgozott „szemét” élelmiszer
-üdítőital és más szénsavas italok
-finomított cukrok, zsírok, liszt
-korlátozó hiedelmek
-spirituális gyakorlat hiánya, stb.

 

Ha szeretnél elindulni ezen az úton, hogy aktív legyél spirituálisan, először számodra a tobozmirigyedet kell aktiválni 3 lépésben az Égiek és az én segítségemmel lépetsz meg.


- Erről az alábbi képre kattintva olvashatsz bővebben!-Tehát röviden ezek a dolgok azok amik részben gátolják tobozmirigyedet, hogy aktiválódjon.


Ez az első lépés amit a Teljes tudatosság eléréséhez kell megtenned.


Az alábbi képre kattintva megnézheted, hogy második lépésben, vagyis a DNS 12+2 Fényszál aktiválását 4, 7 vagy 14 lépésben, mit kell tenned.Én Thoth, tudásomnál és beavatottságomnál fogva segíteni tudok rajtad, ha te is hajlandó vagy segíteni magadon, akkor speciális ősi szíriuszi módszerek segítségével aktiválom a tobozmirigyedet.
Kattints a képre, hogy megnézd az elsÅ‘ lépést a A DNS 12x+2-es Fényszál aktiválása 4, 7 vagy 14 lépésben, miben áll.

 
Ha úgy érzed, hogy készen állsz erre a nagy lépésre akkor keress fel.
 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 


 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások