Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Egyéniségnek születtél és nem tökéletesnek.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

 

DNS 12x+2-es Fényszál aktiválása
4, 7 vagy 14 lépésben

 

Mint már cikkemben is említettem a 2014-es év nagy jelentőségű beavatássorozatot hozott számotokra. Ezek az átalakulások először bensőnkben tudati szinten történnek meg, hogy aztán az eddigi vezérlést felülírva, irányító elvként működhessenek. Fizikálisan viszont szervi és szubatomi vagyis a szervek szervrendszerek majd molekuláris szinten történnek meg.Cikkemben nem egyszer említettem, hogy ha az ott leírtakat nem tudjátok meglépni segítek, hiszen azért jöttem el ismét közétek, ezért születtem, hogy a legnagyobb sötétségben ami eddig még nem volt, többedmagammal én is egy löketet tudjak adni spirituálisan és fizikálisan is nektek. Ha a cikkben említett módszerrel nagyon lassan haladtok vagy nem sikerül beaktiválnotok a a 12+2 alap génszálaitokat akkor ebben tudok segíteni. Hogyan?Elsősorban erre Jézus kért meg, így kaptam meg tőle kérés által ezt az engedélyt 2014-ben, január 5-ről 6-ra. Így  aki szeretné a génszáljait aktiváltatni, annak segítsek. A beavatást nagyon nagyon sok eonnal ezelőtt kaptam meg Jézustól. Ezt a 12+2 szálas alapgénszál aktiválását csak hozzáértő szakember csinálhatja. Engem Jézusi beavatottságom, kilétem és szíriuszi származásom, nem utolsó sorban hozott és ezen inkarnációs tudásom jogosít fel.


Ha szeretnél elindulni ezen az úton, hogy aktív legyél spirituálisan, először számodra a tobozmirigyedet kell aktiválni 3 lépésben. Ezt követően ez a jelenlegi lépés amiről olvasol, amit az Égiek és az én segítségemmel lépetsz meg.


- Erről az alábbi képre kattintva olvashatsz bővebben!-A génszálak aktiválását 4, 7 vagy 14 lépésben tudom neked megadni, a tobozmirigy aktiválását 3 lépésben. Azért osztottam a tobozmirigy aktiválást 3 lépésre a génszál aktiválást 4, 7 vagy 14 lépésre, mert tapasztalataim alapján nagyon sok emberi lény nem tudja fizikálisan és energetikailag egy vagy két lépésben ezt a rezgésszint emelést feldolgozni és kibírni ezen a rezgésszinten jelenleg ahol vagyunk. Nagy többségeteket nem lehet ennél jobban megterhelni (tisztelet az egyre több kivételnek).


Tehát ha úgy érzed, hogy szeretnéd a génszálaidat aktiváltatni mert nem megy egyedül, akkor keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 Ez a második lépés amit a Teljes tudatosság eléréséhez kell megtenned.Az alábbi képre kattintva megnézheted, hogy a harmadik lépésben, vagyis a tobozmirigy aktiválás és a DNS 12 + 2-es fényszál aktiválás összehangolása hogyan történik és mit kell tenned.

 Én Thoth, tudásomnál és beavatottságomnál fogva segíteni tudok rajtad, ha te is hajlandó vagy segíteni magadon, akkor speciális ősi szíriuszi módszerek segítségével aktiválom a génszálaidat.
Ha úgy érzed, hogy készen állsz erre a második nagy lépésre akkor keress fel.

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 A témával kapcsolatos további szolgáltatások