Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Vajon az embernek, ha nem tudja, hogy kicsoda, nem kötelessége önmagát megkeresnie?”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

A Tobozmirigy aktiválás és a Génszál aktiválás összehangolása 1 lépésben


 

 

Miután már túlléptél a tobozmirigy aktiváláson, amely 3 lépésben megtörtént nálad, illetve túl vagy a génszál aktiváláson is, amely vagy 4 vagy 14 lépésben történt, hogy ez elkezdjen nálad aktívan működni e kettőt össze kell hangolni. Azért fontos meglépned az összehangolást, mivel hogy a sötétség által itt a 3. dimenzióban Isteni tudatosságod sok fénydarabra széttört, mint egy tükör. Hogy újból vissza tudd tükrözni a Mindenható tökéletes fényét, ezt a tükröt össze kell rakni, és össze kell ragasztani. Ennek első két apró mozaik darabja a tobozmirigy aktiválás, - ekkor a Mindenhatói fény által a tükördarabod felfénylik-, a második a génszál aktiválás, s miután ez is aktív ez is felfénylik. S hogy egy komplexebb képet kapj magáról a mindenségről és a Mindenhatóról és az utat elkezdd ismét megtalálni a Mindenható felé, illetve járni is rajta, ezt a két mozaik darabot össze kell illeszteni, úgy, hogy egy darabbá forrjon össze. Ez az összehangolás ezt jelenti. Tehát egy tobozmirigy és génszál összehangolása által egy kicsit nagyobb belátást kapsz a magasabb szférákba, a Mindenhatóhoz, illetve az Égiekhez. Az összehangolást csak akkor tudod meglépni, ha legelőször is aktiválod, vagy aktiváltatod a tobozmirigyedet, akár saját erődből, akár úgy, hogy erre engem megkérsz. Mint már említettem, itt a lépések között pihenőt és szünetet kell tartani. Annak függvényében, hogy mennyire bírod a Mindenhatótól lejövő energiákat, illetve a Földanyától feljövő energiákat. Miután túl vagy a tobozmirigy aktiváláson ezt követi a génszál aktiválás, de ez is attól függ, hogy milyen erős vagy gyenge a spirituális és fizikális állóképességed. Miután ezen is túl vagy, szintén ennek függvényében kell tartani egy szünetet, ez is függ spirituális és fizikális állóképességeden, és ezt követően lépheted meg a tobozmirigy és génszál aktiválások összehangolását. Tehát ezen tevékenységemmel kapcsolatban csak akkor keress, ha a fent említetteken túl vagy, illetve ha úgy érzed, hogy készen állsz erre a nagy lépésre, akkor keress fel.

 

 

Ha szeretnél elindulni ezen az úton, hogy aktív legyél spirituálisan, először számodra a tobozmirigyedet kell aktiválni 3 lépésben. Ezt követően jön a DNS 12+ 2x-es alapfényszál aktiválása 4, 7 vagy 14 lépésben és ezt követöen ez a jelenlegi lépés amiről olvasol, amit az Égiek és az én segítségemmel lépetsz meg.


- Erről az alábbi képre kattintva olvashatsz bővebben!-

Ez a harmadik lépés amit a Teljes tudatosság eléréséhez kell megtenned.

Az alábbi képre kattintva megnézheted, hogy a negyedik lépésben, vagyis a Kundalini fénykígyók aktiválása 8 lépésben hogyan történik és mit kell tenned.

Én Thoth tudásomnál és beavatottságomnál fogva segíteni tudok rajtad, ha te is hajlandó vagy segíteni magadon, akkor ezen speciális ősi szíriuszi módszer segítségével fizikai, lelki, és szellemi síkon összehangolom a tobozmirigyedet a génszálaiddal.
 

 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások