Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Jól tükrözi az ember jellemét az, hogy hogyan bánik azzal, aki nem érdemli meg...”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

 Spirituális szaktanácsadás, sorselemzés, égi közvetítés, elemzések 

 

 
A sorsmondás, sorselemzés,  jóslat és a jövendőmondás, égi közvetítés, elemzések

 

 


Mit is jelent a jóslás, sorselemzés égi közvetítés( spirituális konyhanyelven: csatornázás)? Nagyon sokan nem tudják. Régi források szerint a Képes Krónika a Vata-féle pogánylázadás kapcsán említi, hogy Vata maga köré sok varázslót, jósnőt és táltost gyűjtött (magos, phitonissas, aruspices). Ipolyi Arnold a Magyar Mythologia című művében azt írja, hogy a latin megnevezések helyére beilleszthetők olyan, régi tisztséget jelölő, fennmaradt magyar szavak, mint pl. a „javas”. Innen vezeti le Ipolyi a „javas” szó „javasol”-ból való származását. A „jósolni” igének eredeti jelentése a „javaslatot adni”. A  magyar nyelv különleges bölcsességét jelzik a „jós”, „javas”, „jósol”, „jóslat” szavaink, hiszen ha megfigyeljük: a jós megmondja, mi a jó, vagyis hogy mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen, és ne rossz. A nyelv régies, mára már elvétve használt kifejezése az említett levezetés szerint a mainál még pontosabb. Az eredeti kifejezés szerint ugyanis a javas „javasol”, tehát megmondja, javasolja, hogy mit tegyünk és hogyan, hogy az a javunkra váljon; így a jóslat tehát nem más, mint javaslat, jótanács.

 


Varga Csaba „Régi orvosi kisszótár” c. könyve szerint a jóslás szó a „jő” szógyökből származik, mint jövős, jövendölő. Egyben utal a „javas ” szóra, melynek az általa vallott levezetés szerinti gyöke a jó, amelyből v-vel következik a jav, vagyis „javas”. A „javas” jelentése gyógyító asszony vagy férfi. A javas pedig v nélkül „jós” (jó-os), vagy eredetileg jósz (jó-osz, jó-asz), mely szó már csak a jószág szóban él. A „javas” tehát Varga Csaba szerint nem tévesztendő össze az azonos hangzású jóssal, jósolóval, mert e szavak gyöke a „jő”, „jöv” – mint jövő, jövendő, jövendölő: a jós jövendőt mond.
A jóslás nem keverendő össze a jövendöléssel. A  jós vagy javas megmondja az embernek, hogy hogyan éljen. A jövendőmondás azt kívánja megmondani, hogy mi lesz a jövendő, vagyis hogy mi fog történni.Így gondolom tudjátok, hogy számtalanan közületek miért is kötötték a jóslást, jövendölést, javaslást, sorsmondást, sorselemzést a régi mágusokhoz, boszorkányokhoz, javasasszonyokhoz és javasemberekhez  ami teljesen igaz, hisz ezek az emberek- akár jók, vagy rosszak voltak- „jövőbelátó” képességgel rendelkezve segítettek vagy éppen ártottak a hozzájuk fordulóknak. Nagyon nagy általánosságban a jósok- mint megnevezésük és a fentiekben említettek alapján- jót tettek, segítettek a hozzájuk fordulóknak. A sorselemzést, sorsmondást másképpen jóslásnak nevezik, ami maga a szó jelentésében annyit tesz, hogy megbecsülni egy bekövetkező eseményt, helyt adni, vagy megcáfolni azt.

 

 

Az igazi jóslás vagy szépen mondva sorselemzés nem arról szól és nem az a lényege, hogy a hozzám fordulónak megmondjam szóról szóra órára pontosan mi fog történni(annak ellenére, hogy megteszem mikor szükséges), hanem az a lényege, hogy az itt és most jelenpontjában legelőször is felbecsüljem azt, hogy mi az illető gondja, mik a családi körülményei, egészségügyi állapota, munkahelyi körülményei, ezek alapján tudom megítélni milyen gondokkal küszköd. Aztán ráhangolódok (ha hagyja magát, viszont nem mindenki nyitott, van aki hitetlenül és bizalmatlanul fordul hozzám).A ráhangolódás után a neve és születési dátuma alapján megnyitom az Akashának azt a részét, ahol az ő lehetséges jövője van megírva, annak az itt és most pontjának megfelelően amikor elkezdtük a sorselemzést.

 

 

Ezt követően minden pillanatban minden itt és most pontnak/jának az egész sorselemzés alatt nézem az Akashát és azt, hogy változik-e valami az életében és hány lehetséges jövőképet mutat az Akasha beleszámítva minden információt, ezen kívül azt is, hogy pld: van e cél karmája, negatív karmája amit tett negatív karma-e, hajlandó-e azt tenni amit mondok neki az Égiek által, hogy az amit szeretne bekövetkezzen és az adott negatív karmát letegye.- Természetesen ez is sok mindentől függ, sokszor nem lehet a bekövetkező dolgokat semmilyen jó cselekedettel vagy akár fondorlattal megváltoztatni, mert lehet, hogy karmikus vagy túl késő azt a lépést megtenni. Ilyenkor az illető meg kell élje, át kell élje a bekövetkező dolgokat. A rosszban az a jó, hogy legalább lelkileg felkészítettük rá. -Ekkor, miután ráhangolódtam az illetőre, kirakom a tarot és megnyitom az illető Akasháját és rábízom magam az Égiekre, s miközben rakom ki az illető tarot lapjait, hallgatom az Égieket mit mondanak az illető problémájával kapcsolatban.

 

 

Közben nézem az Akashában mi fog történik, ha az egyik úton indul el, hogy a problémája megoldódjon, illetve figyelem a másik-, vagy a harmadik utat, kielemezem, és a kérdezőnek felvázolom ezeket, közben vele megbeszélem, hogy az Égiekkel mit javaslok neki, illetve ő is elmondja neki mi a jó. A jövő annyira rugalmas, hogy minden pillanatba változik, de vannak dolgok amin nem lehet változtatni, mert azok határozzák meg az illetőt és, a régmúltban, az illető gyerekkorában vagy akár előző életekben rögzült eseményeket, jellemet, amik meghatározzák az illető kérdezőt, ez fix az Akashában.

 

 

Van olyan is, hogy a rögzült dolgokat is meg lehet változtatni, természetesen ezt csak az tudja, akinek nagyon magas beavatottsága van az Égiektől, ráadásul általában ez a beavatottság nagyon régi és az adott nagymester született nagyon komoly avatári képességekkel is rendelkezik. Sok mások mellet ilyen vagyok például én is. Viszont hadd mondjak el egy nagyon fontos dolgot. A változtatás ritkán előnyös és általában a csere egy másik nehézségre nem szokta megérni. A sorselemzésre azért van szükség mert felkészít a lehetséges eljövendő dolgokra, ha jó, ha rossz és ha időben lépsz, szívvel élsz akkor változtatni tudsz rajta.

 

 

Ne habozz, ha gondban vagy, mert minden pillanattal, minden perccel egyre több tér-idő telik el, s van egy pont, ahonnan már nem tudsz a dolgokon változtatni. Addig tedd meg míg lehet.    

                     


Én, Chequetet Arelich Thoth Vomalites Neter-Avatár különleges képességeim birtokában meg tudom neked mondani, hogy mit hoz számodra a lehetséges jövő, vagy milyen életutat válasz magadnak, mikor úgy érzed nincs tovább. Tudnod kell, hogy sorsod felett részben szabad akarattal rendelkezel, ez rögzítve is van minden lélek reinkarnációs szerződésében. Ezeken a lehetségesen bekövetkező dolgokon változtathatsz, pld. a jó lehetőségeket hamarább meglépheted, a rossz eseményeket, megtudhatod, hogy párod, hűséges-e, vagy, hogy gyermeked tényleg a te véred, vagy ha nő vagy és két férfivel volt kapcsolatod, biztosan meg lehet állapítani tarotból, hogy kié a gyermek, elveszett tárgyakat, házi kedvencet, eltűnt barátot családtagot lehet  megkeresni,stb. Ilyen és e fajta -akár nem hétköznapi kérdéseidre is- választ kaphatsz a tarotból.


 


Bármilyen kérdésedre választ adok, tarotból csak hívnod kell, hogy megbeszéljük a részleteket.
 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 


 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások