Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Adj - de ne engedd, hogy kihasználjanak. Szeress - de ne engedd, hogy visszaéljenek vele. Higgy - de ne légy naiv. Beszélj, de ne pazarold a hangodat.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

Spirituális választanácsadás

 Kedves Lélek, ha mostanában furcsa és nagyon különös dolgok történnek veled és elkezded látni családtagjaid és az emberek auráját, látod a csakráikat, röntgen látásod lesz és látod  az Angyalokat, Felemelkedett mesetereket, szellemeket, démonokat, túlvilági lényeket. Szólnak hozzád és nem érted őket, vagy a mondandójuk tartalmát, vagy a nyelvüket. Netán úgy érzed, hogy a rosszak bántanak, tanácstalan vagy és nincs kihez fordulnod, mert környezetedben, vagy nem ért ehhez senki vagy kinevetnek. E miatt a meg nem értettség miatt félsz, szorongasz s nem érted, hogy ők mért nem látnak, te meg mért kezdtél látni hallani érezni, hirtelen egyik napról a másikra. Nem akarod elmondani már senkinek, mert félsz az újabb megaláztatástól  és attól, ha ismét mesélsz ezekről a dolgokról kinevetnek s kigúnyolnak. Különös furcsa dolgok történnek veled. Hirtelen a semmiből csodálatos zenét hallasz vagy netán furcsa hátborzongató hörgést és morgást, különös fénygömböket és egyéb más furcsa jelenséget látsz. Különös furcsa álmaid vannak, amiket nem tudsz megfejteni, netán az álmaidban idegeneket, nem e világi lényeket (UFÓ-kat) látsz és nagyon valóságszerűek vagy netán ezek az álmok prófétikusak és valóra válnak. Nem tudod, hogy hogyan tovább, mit kezdj ezekkel az úgy képességekkel, álmokkal, jelenésekkel történésekkel. Rengeteg kérdésed van, akkor tudnod kell, hogy tudatodra ébredtél, meg nyílt előtted a Világmindenség.
 
Úton járó, útkereső vagy, nem tudod a célodat, mi dolgod a világba, nem érted ezek miért épp veled történnek, akkor itt a helyed nála.
 
Én, Thoth, hozott tudásomtól és tapasztalataimtól felvértezve, ha szíved úgy érzi, hogy én tudok neked segíteni ezen kérdésekben akkor itt a helyed!
 

Ne légy bátortalan, bizalmatlan, hallgasd szíved hangját, nekem bármit elmondhatsz!

 
 
Mint a Szíriusz rendszer papkirálya, nem csak szívbéli, hanem kötelességbeli dolgom is a titoktartás. Nekem bármit elmondhatsz, én biztos nem árulom el titkod semmi körülmény között és NEM foglak se kinevetni se kigúnyolni!
 
 

Tehát Kedves Lélek, bíz szíved hangjában és ha, megtisztelsz bizalmaddal nekem elmondhatod ezen dolgaidat.
A részletekkel kapcsolatba, hívj telefonon  vagy írj E-mailt.

 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások