Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„A problémák üzenetek...”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

Atlantiszi születési szám-, név- és születési szám

és név számmisztikai és lélekbarion színspektrum
elemzés


Az atlantiszi számmisztika  és színspektrumelemzés segítségével kielemezve születési adataidból és nevedből, pontos képet kaphatsz arról, hogy milyen a jellemed, mik a hibáid, az előnyeid, a buktatóid, miben vagy tehetséges és hogyan kerüld el az előtted tornyosuló akadályokat, továbbá pontos információt kapsz arról, hogy kik azok akikkel egyezel és kik azok akikkel nem egyeznek, kik hoznak neked előrelépéseket és kik az ellenségeid. Ezen információk révén megtudhatod, hogy milyen céllal vagy célokkal érkeztél ide, mi a sorsfeladatod vagy esetleg sorsfeladataid, jobban megismerheted és elfogadhatod önmagadat, a környezetedet, a jelen helyzetet, hogy könnyebben megoldjad sorsfeladatainkat, karmikus feladatainkat.
                       
Ez egy őszinte önismeretet ad saját magadról, gondolkodásodról viselkedésedről, vagyis pontos leírást kapsz igazi önvalódról. A nevek mágiája segítségével, úgy számmisztikailag mint névszínmisztikailag a numerológia és névszínelemzés mindent elárul az életedről. Véletlen-e az, hogyan hívnak és, hogy neved betűi által milyen is a színed? Sokszínű egyénekként mindnyájunknak van egy születési és névszíne és ebből a kettőből kapjuk meg a tejes számot ami által azt a színt is ami jellemez minket. Sőt betűid színei alapján, ha egy vagy két esetleg három szín dominál nevedben és születési adataidban az meghatározó erővel bír sorsod alakulására és nem utolsó sorban minden napjaidra, illetve lehetséges jövődre is erősen kihat. Egy születési dátum számmisztikai és színmisztikai elemzéséből azt is ki lehet deríteni, hogy egyáltalán változtathatsz-e nevet, mit hoz neked az azt követő év, elköltözhetsz-e abba a városba amire vágytál, összeillesz-e a jelenlegi pároddal stb. Az is kideríthető ebből pontosan, hogy ez-e az igazi nevünk a rejtett szellemi erők számára is?A képre kattintva elolvashatod az " Atlantiszi számmisztika - atlantiszi névszámkulcsok részletes cikkemet!

 

Ezért állítsd a sorsot szolgálatodba! A számmisztika szerint születési dátumunk és nevünk befolyásolja a szerencsénket, de akár a bajt is vonzhatja. Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikeres lenne, de arra kevesen gondolnak, hogy ebben segítheti, ha szerencsés nevet választanak neki. Nem csak saját neved, hanem születendő gyermeked nevét is előre meghatározhatod, hogy ha esetleg születési dátuma, nem szerencsés, de egy jól megválasztott keresztnév vagy keresztnevek a családi névvel és a születési adataival együttesen egy ez által a pozitív színmisztikai elemzéssel teljesen megváltoztathatja az adott lélek sorsát. S kérdezed, ebbe így bele lehet avatkozni? Nem negatív karma ez? NEM, NEM AZ. Hiszen az isteni törvény kimondja, segíts magadon az Isten is megsegít. A neveknek ugyanis numerikus értékük van, és ez az érték legalább olyan súllyal esik latba, mint a születési dátum.A képre kattintva elolvashatod "Atlantiszi névszám és névmisztika" részletes cikkemet!


 
A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával. Ha valakinek a szülei nem gondoltak előre a jövőjére, az ember saját maga is választhat új nevet, becenevet, esetleg az is elég, ha egyetlen betűt told a régihez, vagy felveszi a házastársa nevét, hogy a betűk számértéke vonzza a szerencsét. De nemcsak a személynevekben rejlik a siker kulcsa, hanem a cégek (kft-k és bt-k) nevében is.


Ha kíváncsi vagy, hogy saját születési adataidból illetve nevedből kielemzett számmisztikai és színmisztikai (színdiagnosztikai) adataid, hogyan hatnak rád, illetve neved alapján történő névszámkulcsok általi számmisztikai és színmisztikai adatainak feltárása érdekel vagy gyermeked lesz és ezért fontos a név, esetleg új házi kedvencet kaptál vagy vásároltál és nem tudod milyen nevet adjál neki, -legyen szó bármilyen állatról-, vagy vállalkozást, céget szeretnél nyitni, de fontos, hogy sikeres legyen a céged, s jól válaszd meg a nevét akkor hívj bátran. 


 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások