Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Az a rózsa amelyik a viharban nyílik a legritkább és a legszebb mind közül!”
(Athama Phart Pathan)

 

Reinkarnációs utaztatás hagyományos vagy szíriuszi módszerrel


 


Ha kíváncsi vagy ki vagy mi voltál előző életeidbe és ez által szeretnél választ kapni ezen életbeli kérdéseidre, és azt, hogy most miért ilyen az életed, emberileg spirituálisan hol vagy és hova tartasz, akkor erre van szükséged.
 

Nem tudod mért félsz a víztől, a póktól, a tűztől, mért van iszonyod  a kutyától vagy akár egy puha bolyhos törölközőtől...
A reinkarnációs utazás feltárja ezt a te számodra!
 
Én Chequetet Arelich Thoth Vomalites, szakértelmemmel segíteni tudlak ebben, hogy választ kapj ezen kérdéseidre, a válaszokra amit se tarottból se ingával és semmilyen más spirituális eszközzel nem lehet megmondani, meghatározni.
A szíriuszi atlantiszi reinkarnációs utaztatásos módszer garantált a számodra. Még ha úgy gondolod, hogy "Én nem is fogok látni semmit!" itt ez a dolog nem léphet fel, mert ez az ősi szíriuszi módszer amit én a szülőbolygómról hoztam, garantálja számodra a biztos végeredményt.

Ha már feladtad, hogy választ kapj életed céljára, vagy furcsa megmagyarázhatatlan iszonyaidra, szokásaidra, félelmeidre akkor ne habozz, hívj bátran és megbeszéljük a részleteket!

 


Telefon: 06/30-365-62-99
 
E-mail:atlantiszfenyfia@gmail.com - ra.
 
Skpen a: arelich.thoth.vomalites

 Ne feledd csakis rajtad áll, hogy felkészültél-e és elég bátor vagy-e belépni előző életeid birodalmába!

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások