Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„A szerelem az, ha akkor is mosolyogsz, mikor fáradt vagy!”
(Arelich Thoth Vomalites)

Thoth és Amonet

Hermetikus-Misztérium és Spirituális Iskola

Spirituális alap-, közép-, és felsőfokú

Egyéni Iskolai Oktatás
 

Iskolai Szabályzat és jelentkezési feltételek

 

1. Thoth és Amonet Hermetikus-Misztérium és Spirituális Iskola Spirituális alap, közép, és felsőfokú Egyéni Iskolai Oktatás mely a Fény és az ősi hagyományos nagyon szigorú gnosztikus misztérium elveken alapul, úgy mint bármely csoportos vagy egyéni oktatásunk. 

2. Ide csak felvétel alapján lehet bejutni, de bárki jelentkezhet. Ha a jelentkezés után megfelelőnek tartjuk az adott illetőt, akkor felvételt nyert az iskolánkba, melyben egyénileg oktatjuk. Az Iskolánk tananyaga nem könnyű és a tanulás intenzív tanulás mellett is több évet igénybe vesz. Az Egyéni Iskolai Oktatás, attól függően, hogy kinek milyen veleszületett tehetsége van, alap közép, és felsőfokon, nagyon mély szinten elsajátítható. Mivel az egyéni oktatás kategóriájába tartozik, éppen azért az egyéni iskolai oktatás arról szól, hogy minden tanóra időtartama alatt csak az adott diákkal foglalkozunk.

3. A képzés időtartama alatt, a képzésen részt vevő diákon kívül, kísérő nem tartózkodhat a diákkal a tanóra alatt, csak az estben ha a diák kiskorú.

4. Az a jelentkező, aki tartósan alkoholt fogyaszt, kábszerezik, illetve pszichiátriai kezelés alatt áll és pszichiotrop gyógyszert(eket) fogyaszt időnként vagy rendszeresen, annak eleve kizárt a felvétele nálunk és semmilyen fajta oktatáson nem vehet részt, bármilyen tehetséges is legyen.

5. Azzal a tanulóval, aki az adott diákfelmérőn részt vett és mind a három szent hermetikus kérdésünkre tökéletes választ adott, illetve születési számmisztikai névszámmisztikai, illetve születési és születési név színspektrum elemzése az adott jelentkezési teljes körű vagy szakosító spirituális lelki és genetikai adottságaival megfelel, felvételt nyer az egyéni iskolai oktatásunkra.

6. Minden tanóra 45 percet vesz igénybe. Javallott az adott egyéni tanulónak heti 1 óra elméleti és 1 gyakorlati óra minimum, illetve 3 óra elméleti és 3 gyakorlati óra maximum. Mivel az oktatás egyéni, ezért óraszámban és időpont egyeztetésben a lehetőségeinkhez mérten rugalmasak vagyunk.

7. A tanórákra való pontos megérkezés, az adott tanóra előtt 10 perccel illik megérkeznie az egyéni tanulónak. Ha az adott diáknak sürgős, problémás magánéleti teendői lépnek fel, kötelessége Mesterét azonnal értesíteni, ha lehet legalább 3 nappal a tanóra előtt, indokolva távolléte okát, azt, hogy a következő tanórán mért nem tud részt venni, új időpontot egyeztetve a változásról Mesterével.

8. A felvételt nyert diák, amint megkezdi tanulmányait egyéni tanulóként, míg tanulmányait nálunk be nem fejezi, más spirituális Mesterhez nem mehet tanulni, vagy akár spirituális aktiválásokon, beavatásokon, szertartásokon, dobkörökön mint a másik Mester segítője, meditációkon mint gyakornok diák, gyógyító napokon mint gyakornok diák, táborokon mint a másik Mester társszervezője vagy más spirituális képzéseken nem vehet részt, legyenek ezek rövid tanfolyami oktatások, vagy akár hosszabb spirituális iskolai oktatás is. Ez alól kivételt képeznek a spiritualitás azon területei amivel iskolánk nem foglalkozik:

  • természetgyógyászat
  • asztrológia
  • fül-, test akupunktúra
  • akupresszura
  • köpölyöző tanfolyamok
  • moxa tanfolyamok
  • Bach és Éden virágterápia tanfolyamok
  • masszázs tanfolyamok
  • fitoterápiás tanfolyamok

Ha ez mégis megesik, egyéni diákként végleges elbocsátást kap és nem jöhet vissza se újrakezdeni tanulmányait, se folytatni azokat nálunk se egyéni diákként egyéni oktatáson, se csoportba csoportos iskolai oktatáson.

9. Ha egyéni diákként valaki teljes mértékben megfelelt a fenti kritériumoknak, de az, azt követő egy naptári hónap alatt nem jelentkezik, hogy tanulmányait elkezdje, újabb felmérésen kell részt venni és úgy kezdheti el tanulmányait. Erre viszont csak három lehetősége van. Ha ezt a három lehetőség általi bizalmat amit kapott tőlünk kihasználta, az végleges elbocsátást kap és nem jöhet vissza se újrakezdeni tanulmányait, se folytatni azokat nálunk se egyéni diákként egyéni oktatáson, se csoportba csoportos iskolai oktatáson.

10. Azoknak ajánlatos elvégezni egyénileg és belevágni, akik közepesen vagy nagyon tehetségesek spirituális szempontból, késztetést és elhivatottságot éreznek és az a céljuk, hogy szakszerű profi módon hívatásként űzzék a spiritualitást.

11. Az egyéni diák ugyanúgy részesül a beavatásokon, mint azok a diákok akik a csoportos iskolai oktatást választják. Tudni kell azt, hogy, ha egyénileg, ha csoportos iskolai oktatásba részesül nálunk valaki, a beavatásokat mindenki egyénileg kapja meg, mivel, hogy ezek a beavatások személyre szólóak.

12. Egyik rendfokozat se jogosít fel egyetlen nálunk tanuló diákot se beavatott különböző rendfokozatot végtett beavatott Mestert se és nem ad jogot ezen tudás átadására és tanítására senki számára se. Ha ezen tiltásunk ellenére ezt bármelyik diák vagy különböző rendfokozatot végzett Mester ezt megteszi, legyen az akár egyéni oktatáson résztvevő diák, akár bármilyen csoportos oktatásunkon résztvevő azonnali elbocsátásban részesülés beavatásait az Égiek segítségével érvénytelenítjük, tehát szedálva lesz.

 

13. Amit elvárunk tőled azok a következők:


1. Ha ezt az utat választottad szívvel lélekkel komolyan vedd!
2. Szeresd amit csinálsz szívből!

3. Ha netán a tanulmányaid során sikertelenség, kudarc ér több alkalommal, NE ADD FEL ÉS NE HÁTRÁLJ MEG!
4. Díjazzuk a szeretet és a szorgalmat.
5. Ha nem tartasz ki nálam nincs visszaút, a bizalmat megelőlegezzük a számodra, de csak egyszer lehet ezt elveszíteni.
6. Tudnod kell, hogy mindenkit nem tanítunk és nem taníthatunk, csak akkor lehetünk a tanítóid, akár rólam, akár Amonettől legyen szó, ha te is megfelelsz nekünk mint tanítvány, bármelyikünket is válaszd Mesterednek.
7. A leadott tananyagot megtanuld, de ne magolva, hanem szívvel, lélekkel és megértéssel.

14. A tanórák alatt szigorúan tilos bekapcsolt mobiltelefont, diktafont, kamerát, vagy bármilyen más hang, illetve képrögzítő elektronikus készüléket az egyéni tanulónak magánál tartania és működtetnie, azzal a tanórák hang, illetve képanyagát és az ott elhangzottakat rögzíteni. A tananyag rögzítése az egyéni tanuló által az elméleti tanórák idejei órák alatt kézzel írva történik vastag jegyzetfüzetbe, amely a tanuló saját egyéni kincse lesz. A gyakorlati órák alatt csak igen kis részben, vagy egyáltalán nem lesz diktálva. Ott az egyéni tanuló képességeihez mérten az alapoktól a legfelsőbb fokig megtanulja hibátlanul precízen és pontosan különböző gyakorlati technikák által elsajátítani a tisztán érzékekés, tisztán látás, tisztán hallást.

15. Bármilyen egyéni, vagy csoportos oktatásra jelentkezel nálunk a SZERETET a legelső szabályunk és jelentkezési feltételünk.

 

 

Kedves spirituális úton járó lélek, Te aki ezt az oldalt olvasgatod jelenleg, mint már annyiszor említettem s említem, NINCSENEK VÉLETLENEK ÉS NINCS ÚJ A NAP ALATT, hogy Te most pont ezt a mi oldalunkat olvasod. Ha érdekel az igazi szent tan a spiritualitás és minden ami ehhez kapcsolódik és köthető és tehetséget érzel magadba s nem találtad meg még a Mestered, lelkedben erős érzéseket s késztetést érzel, hogy: „Igen, ő az, ő lesz számomra a megfelelő akit mindig is kerestem s szívesen tanulnék tőle.” Akkor ne kételkedj felkeresni és jelentkezni, hogy fejlődni szeretnél tanulva tanítani és tanítva tanulni.
Nyilván ez az életutad, s a szent tan kell elsajátítsd. Jól gondold meg, hogy ezt az utad választod, mert ha egyszer eltökélted magad nincs visszaút. A szent tan elsajátítását csak szívvel, lélekkel és teljes eltökéltséggel és elhatározással lehet elkezdeni vagy tanulni, legyél akár kezdő vagy haladó szinten.
Akár kezdő akár haladó szinten vagy, a mi iskolánkban nem számít, hogy hány spirituális iskolát, tanfolyamot végeztél el, vagy kinél végeztél, az nálunk akkor is postulans-i szintnek számít, vagyis előtanulmánynak.Jól gondold meg, hogy mi vagyunk neked a megfelelők, akár engem, akár Amonetet válaszd! Mielőtt a tanítványunk leszel próbára teszünk és a fenti 15 pontban meg kell felelj a feltételeinknek!


Amit nyújtunk neked az alapképzésben:


1. Megtanítjuk neked a szent tan alapjait töviről hegyire.
2. Olyan dolgokat adunk át neked, amit könyvből nem tanulhatsz, csak beavatottak tanulhatják meg.
3. A fokozatok elérését beavatások, majd vizsgák követik, ha ezt szükségesnek látjuk.
4. Addig magyarázzuk az adott anyagot szóban és gyakorlatban amíg tökéletesen el nem sajátítod.
5. Ritka tananyaghoz jutsz hozzá amit máshol nem tanulhatsz és kaphatsz meg.
6. Megtaníthatunk 100 %-ban látni, érzékelni az energiákat, aurát és csakrákat, szellemi lényeket, szférákat, stb.
7. Megtaníthatunk hallani az Angyalokat, Égieket, Csillagnemzetségbelieket.
8. Megtaníthatunk 100%-ban tisztán érzékelni, látni, hallani őket s ezeket a dolgokat tökéletesen a szíveddel érteni és az elméddel érezni.
9. Megtaníthatunk az alap gyógyítási technikákra, saját magad öngyógyítására és mások gyógyítására.
Ha ezt bevállalod az alapképzés következő fokozatain fogsz átmenni. Minden fokozat után van egy írásbeli és egy szóbeli vizsga, ha nem sikerül, egyik vagy másik vagy mindkettő, az első próbálkozáson kívül két lehetőséged van még újrapróbálni.


Ezen honlapon fellelhető saját technikáimat, amelyeket Szolgáltatásaim között találsz, NEM tanítom meg senkinek mivelhogy már megtaláltam egyetlen és bizalmas tanítványomat, aki azóta a főpapnőm, Nylha Amonet Athama Vomalites - Bende Kornéliát, akinek ezen technikákat átadom.Tehát ezen technikákon kívül mindent megtanítunk neked, ameddig neked kiterjed a tehetséged.

 

 

Vele született képességed, szorgalmad és kitartásod függvényében a következő rendfokozatokat érheted el:


I. Praevia studiis
Elő tanulmányok:


-Postulans

 

Amit nyújtunk neked az alapfokú képzésben:


Az alapfokú képzésben elméleti és gyakorlati alapokat fektetünk le számodra, precízen és mélyen vezetlek be a szent tan rejtelmeibe. Elvárjuk tőled, hogy a kiadott tananyagot nem magolva megtanuld, és a házi feladatokat elvégezd. Ez minden rendfokozatra érvényes.


II. Initium
Az alap rendfokozatok a következőek:


0. Neophyta
1. Zelator
2. Theoricus
3. Practicus
4. Philosophus


Amit nyújtunk neked a középfokú képzésben:


A középfokú képzésben az elméleti és gyakorlati tanultakat kibővítjük, s még mélyebben s szigorúbban vezetünk be a szent tan rejtelmeibe.


III. Peritum
A közép rendfokozatok a következőek:5. Adeptus minor
6. Adeptus major
7. Adeptus exemptus

 

Amit nyújtunk neked a felsőfokú képzésben:

 


A felsőfokú képzést csak azoknak ajánljuk, akik annyira mélyen elhivatottak, hogy a hétköznapi életben is ebben szeretnének tevékenykedni.IV. Magus
A felső rendfokozatok a következőek:

8. Magister
9. Magister templi
10. Magus
11. Ipsissium


Felemelkedett Mesteri rendfokozatot csak akkor lépheted meg, ha:


Erre előző életbeli bizonyítékod van. Ezt a bizonyítékot születési képletedből, a saját reinkarnációs horoszkópoddal tudod bebizonyítani. Így alapból van benned egy született tehetség. Tehát ezt a fokozatot csak azoknak tanítom, akik a fent említett bizonyítékkal rendelkeznek.


V. Dominus
A Felemelkedett Mesteri rendfokozatok:


12. Shay
13. S'ament
14. Ispila'ang

 

Az Avatári rendfokozatot csak akkor lépheted meg, ha:


A születési képleteden kívül teljes neved színmisztikája és számmisztikája, illetve születési éved hónapod és napod színmisztikájából és számmisztikájából ezt ki lehet mutatni, és ennek összegzéséből is ugyanez mutatkozik. Ezen kívül telített kell, hogy legyen a számmisztikai számhálód, és a reinkarnációs asztrológiai képletedből is kimutatható, hogy erre született tehetséged van.


VI. Hierophant
Az Avatári rendfokozatok:


15. Chequetet (ffi.), Chiquetet(n.)
16. Sa'adhu(ffi.), Se'edhu(n.)
17. Sa'ahu(ffi.) Se'ehu(n.)
18. Ark, Arkankh (ffi.) Arkangh (n.) 


A Főavatári rendfokozatot csak akkor lépheted meg, ha:

 


A születési képleteden kívül teljes neved színmisztikája és számmisztikája, illetve születési éved hónapod és napod színmisztikájából és számmisztikájából ezt ki lehet mutatni, és ennek összegzéséből is ugyanez mutatkozik. Ezen kívül telített kell, hogy legyen a számmisztikai számhálód, és a reinkarnációs asztrológiai képletedből is kimutatható, hogy erre született tehetséged van. Itt a született tehetségen kívül innen még ki kell, hogy tűnjön csillagnemzetségbeli származásod, illetve az, hogy híres inkarnálódott vagy-e.


VII. Hermeticus
A Főavatári rendfokozat:

19. Hermeticus
20. Sirius Bey(ffi.), Sirius Mey(n.)
21. Neter ( Isteni, Istenség(i) )
22. Ankh

Ezen fokozatok felett meg már csak a Mindenható és Jézus áll.Nagyon kérlek jól gondold át, hogy én vagy akár Amonet vagyunk számodra a megfelelő Mesterek és szívedre hallgatva válassz. Még amit fontos tudnod rólunk, hogy szeretetteljességünkön kívül rendkívül szigorú és kemények vagyunk mindketten, ugyan olyan vagyunk mint rég; akkor sem a kedvességünkről és a barátságosságunkról, hanem a tehetségünkről, a tudásunkról és az igazságosságunkról voltunk híresek. Ez a mai napig ezen inkarnációnkban sem változott.


Ha ezen írás végére érve és átgondolva úgy érzed, hogy akár én, akár Amonet vagyunk a te számodra a Mestered hívd bátran azt kettőnk közül akit a szíved választott Mesterének, hogy megbeszéljük a részleteket illetve, ha bármilyen kérdésed van  akár az egyéni, akár a csoportos oktatással, illetve az iskolával kapcsolatban, keress bátran bármelyikünket.

 

 


 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)


 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások