Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Nem vagyok tökéletes, gyakran hibázok és előfordul, hogy nem tudom hol a határ, de legalább én mindig magamat adom.”
(Arelich Thoth Vomalites)

Thoth és Amonet

Hermetikus-Misztérium és Spirituális Iskola

Spirituális alap-, közép-, és felsőfokú Csoportos Tanfolyami Oktatás
 

Csoportos Tanfolyami Szabályzat és jelentkezési feltételekAmit elvárunk tőled azok a következők:

1. A Thoth és Amonet Hermetikus-Misztérium és Spirituális Iskola Spirituális alap, közép, és felsőfokú Csoportos Tanfolyami Oktatás mely a Fény és az ősi hagyományos nagyon szigorú gnosztikus misztérium elveken alapul, úgy mint bármely csoportos vagy egyéni oktatásunk.

2. A Csoportos Tanfolyami Oktatásra felvétel nélkül, jelentkezés által lehet bejutni, ide bárki jelentkezhet. A Csoportos Tanfolyami Oktatásra E-mailben, vagy Telefonon lehet jelentkezni. A jelentkezés díj regisztrációs. A Csoportos Tanfolyamaink nehézsége és időtartama változó. A Csoportos Tanfolyami Oktatás, attól függően, hogy kinek milyen veleszületett tehetsége van, alap közép, és felsőfokon, nagyon mély szinten elsajátítható.

3. A képzés időtartama alatt, a képzésen részt vevő tanfolyamos diákokon kívül, kísérő nem tartózkodhat az adott tanfolyamos diákkal a Csoportos Tanfolyami Oktatás  alatt, csak az esetben ha a  tanfolyamos diák kiskorú. A korhatár gyermekeknél 12 éves életkor.

4. Az a jelentkező, aki tartósan alkoholt fogyaszt, kábszerezik, illetve pszichiátriai kezelés alatt áll és pszichiotrop gyógyszert(eket) fogyaszt időnként vagy rendszeresen, annak eleve kizárt a  Csoportos Tanfolyami Oktatás nálunk és semmilyen fajta oktatáson nem vehet részt, bármilyen tehetséges is legyen.

5. Csoportos Tanfolyamainkat időről időközönként hirdetjük meg. A csoportos tanfolyamaink időtartambeni hosszúsága az adott témától függően különböző. Szinte minden Tanfolyamunkon minden tanfolyamos diák részére egyéni beavatást és oklevelet biztosítunk, melyek bizonyos feltételekhez kötöttek.

6. A Csoportos Tanfolyami Oktatásra fontos a pontos megérkezés, az adott tanfolyam előtt minimum 15 perccel illik megérkezniük a  tanfolyamos diákoknak. Ha az adott tanfolyamos diáknak sürgős, problémás magánéleti teendői lépnek fel, kötelessége minket azonnal értesíteni, ha lehet legalább 3 nappal a Csoportos Tanfolyami Oktatás előtt, mely a regisztrációs díj elvesztését vonja maga után.

7. A Csoportos Tanfolyami Oktatáson részt vevő tanfolyamos diák nem kötött, ami azt jelenti, hogy az adott tanfolyamos diák minden további nélkül részt vehet más spirituális Mester spirituális tanfolyamain, tanulhat ezen Mester iskolájában, részt vehet szertartásokon, dobkörökön mint a másik Mester segítője, meditációkon mint gyakornok diák, gyógyító napokon mint gyakornok diák, táborokon mint a másik Mester társszervezője vagy más spirituális képzéseken, legyenek ezek rövid tanfolyami oktatások, vagy akár hosszabb spirituális iskolai oktatás is. Mehet tanulni, viszont  spirituális aktiválásokon, beavatásokon nem vehet részt, míg a Csoportos Tanfolyamot, vagy több részből álló tanfolyam sorozatot nálunk be nem fejezte. Ha ez mégis megtörténik, csoportos tanfolyamos diákként nálunk kapott beavatása érvényét veszti, vagyis az Égiek szedálják. Ha az adott csoportos tanfolyamos diák visszatér hibáját beismerve és becsülettel elvégzi a tanfolyamsorozatot, beavatottágát amit előzőleg kapott az Égiektől és tőlük, automatikusan visszakapja. Esélyt mindeki  csak egyszer kap.

8. Azoknak ajánlatos belevágni a Csoportos Tanfolyami Oktatásba, akik a fenti kritériumoknak mefelelnek spirituális és fizikai szempontból, meg akarják ismerni a spiritualitás bizonyos ágazatainak csínyját bínyját ilyen módon. Lelkükbe késztetést éreznek, laikusok vagy "hitetlenek", akik kicsit, közepesen vagy nagyon benne vannak a spiritualitásban, késztetést és elhivatottságot éreznek és az a céljuk, hogy szakszerű profi módon egy vagy több Csoportos Tanfolyami Oktatás keretén belül a spiritualitás egy adott  ágát, alap vagy közép szinten megtanuljanak és ily' módon űzzék.

9. A Csoportos Tanfolyami Oktatás keretén belül a tanfolyamos diák ugyanúgy részesül egyéni beavatáson és kap Csoportos Tanfolyami Oktatást igazoló oklevelet, mint azok a diákok akik a csoportos iskolai oktatást választják, vagy akár a egyéni iskolai oktatásban, vagy egyéni tanfolyami oktatásban részesülnek. Tudni kell azt, hogy, ha egyénileg, ha csoportos iskolai oktatásban részesül nálunk valaki, a beavatásokat mindenki egyénileg kapja meg, mivel ezek a beavatások személyre szólóak. A személyre szóló beavatás és oklevél minősíti spirituálisan az adott diákot, hogy nálunk milyen típusú oktatáson vett részt.

10. Sem a Csoportos Tanfolyami Oktatás, sem az Egyéni Tanfolyami Oktatás, sem az Egyéni Iskolai Oktatás sem a Csoportos Iskolai Oktatás egyik okleve sem és egyik rendfokozat sem jogosít fel egyetlen nálunk tanuló diákot sem beavatott különböző rendfokozatot végzett beavatott Mestert sem és nem ad jogot ezen tudás átadására és tanítására senki számára sem. Ha ezen tiltásunk ellenére ezt bármelyik diák vagy különböző rendfokozatot végzett Mester ezt megteszi, legyen az akár bármilyen csoportos oktatásunkon résztvevő diák azonnali elbocsátásban részesül és beavatásait az Égiek segítségével érvénytelenítjük, tehát szedálva lesz.

11. A Csoportos Tanfolyami Oktatás ideje alatt szigorúan tilos bekapcsolt mobiltelefont, diktafont, kamerát, vagy bármilyen más hang, illetve képrögzítő elektronikus készüléket a tanfolyamos diákoknak maguknál tartaniuk és működtetniük, azzal a tanórák hang illetve képanyagát és az ott elhangzottakat rögzíteni. A tananyag rögzítése a diákok által a Csoportos Tanfolyami Oktatás ideje alatt kézzel írva történik vékony jegyzetfüzetbe vagy nagyobb noteszbe, amely a tanfolyamos diák saját egyéni kincse lesz. A Csoportos Tanfolyami Oktatás  gyakorlati  része alatt csak igen kis részben, vagy egyáltalán nem lesz diktálva. Ott a  tanfolyamos diákok képességeikhez mérten az alapoktól a legfelsőbb fokig megtanulják hibátlanul precizen és pontosan az adott tanfolyam különböző gyakorlati technikáit elsajátítani.


12. Bármilyen egyéni, vagy csoportos oktatásra jelentkezel nálunk a SZERETET a legelső szabályunk és jelentkezési feltételünk. 
Kedves spirituális úton járó lélek, Te aki ezt az oldalt olvasgatod jelenleg, mint már annyiszor említettem s említem, NINCSENEK VÉLETLENEK ÉS NINCS ÚJ A NAP ALATT, hogy Te most pont ezt a mi oldalunkat olvasod. Ha érdekel az igazi szent tan a spiritualitás és minden ami ehhez kapcsolódik és köthető és tehetséget érzel magadban s nem találtad meg még a Mestered, lelkedben erős érzéseket s késztetést érzel, hogy: „Igen, ő az, ő lesz számomra a megfelelő akit mindig is kerestem s szívesen tanulnék tőle.” Akkor ne kételkedj felkeresni és jelentkezni, hogy fejlődni szeretnél tanulva tanítani és tanítva tanulni.
Nyilván ez az életutad, s a szent tant kell elsajátítsd. Jól gondold meg, hogy ezt az utad választod, mert ha egyszer eltökélted magad nincs visszaút. A szent tan elsajátítását csak szívvel, lélekkel és teljes eltökéltséggel és elhatározással lehet elkezdeni vagy tanulni, legyél akár kezdő vagy haladó szinten.
Akár kezdő akár haladó szinten vagy, a mi iskolánkban nem számít, hogy hány spirituális iskolát, tanfolyamot végeztél el, vagy kinél végeztél, az nálunk akkor is postulans-i szintnek számít, vagyis előtanulmánynak.Jól gondold meg, hogy mi vagyunk neked a megfelelők, akár engem, akár Amonetet válaszd! Mielőtt a tanítványunk leszel próbára teszünk és a fenti 12 pontban meg kell felelj a feltételeinknek!

 

Amit nyújtunk neked a Csoportos Tanfolyami Oktatásban:

 

1. Megtanítjuk neked az adott tanfolyam keretein belül a témához kapcsolódoan a szent tan alapjait töviről hegyire.
2. Olyan dolgokat adunk át neked, amit könyvből nem tanulhatsz, csak beavatottak tanulhatják meg.
3. A  tanfolyam elérését  követően beavatást kapsz az Égiektől és tőlünk, illetve az elvégzett tanfolyamot és beavatást egy oklevélben rögzítjük.
4. Addig magyarázzuk az adott anyagot szóban és gyakorlatban amíg tökéletesen el nem sajátítod.
5. Ritka tananyaghoz jutsz hozzá amit máshol nem tanulhatsz és kaphatsz meg.
6. Megtaníthatunk 100 %-ban látni, érzékelni az energiákat, aurát és csakrákat, szellemi lényeket, szférákat, stb.
7. Megtaníthatunk hallani az Angyalokat, Égieket, Csillagnemzetségbelieket.
8. Megtaníthatunk 100%-ban tisztán érzékelni, látni, hallani őket s ezeket a dolgokat tökéletesen a szíveddel érteni és az elméddel érezni.
9. Megtaníthatunk az alap gyógyítási technikákra, saját magad öngyógyítására és mások gyógyítására.

Ezen honlapon fellelhető saját technikáimat, amelyeket Szolgáltatásaim között találsz, NEM tanítom meg senkinek mivel már megtaláltam egyetlen és bizalmas tanítványomat, aki azóta a főpapnőm, Nylha Amonet Athama Vomalites - Bende Kornéliát, akinek ezen technikákat átadom.

 Tehát ezen technikákon kívül mindent megtanítunk neked, ameddig neked kiterjed a tehetséged.
 
 Szereteted, kitartásod, vele született képességed, szorgalmad  függvényében a fenti elvárások figyelembe vételével és betatásásvál Csoportos Tanfolyamainkon mindenkit szeretettel várunk!
 Nagyon kérlek jól gondold át, hogy én vagy akár Amonet vagyunk számodra a megfelelő Mesterek és szívedre hallgatva válassz. Még amit fontos tudnod rólunk, hogy szeretetteljességünkön kívül rendkívül szigorúak és kemények vagyunk mindketten, ugyan olyanok vagyunk mint rég; akkor sem a kedvességünkről és a barátságosságunkról, hanem a tehetségünkről, a tudásunkról és az igazságosságunkról voltunk híresek. Ez a mai napig ezen inkarnációnkban sem változott.


Ha ezen írás végére érve és átgondolva úgy érzed, hogy akár én, akár Amonet vagyunk a te számodra a Mestered hívd bátran azt kettőnk közül akit a szíved választott Mesterének, hogy megbeszéljük a részleteket, illetve ha bármilyen kérdésed van akár az egyéni, akár a csoportos oktatással, illetve az iskolával kapcsolatban, keress bátran bármelyikünket.

 

 

Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások