Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„A bölcsesség vége a szeretet, ami végtelen!”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

Csakra, Aura, Külső-, Belső testek,

energetikai tisztítása, regenerálása, harmonizálása

 

 

 


Miért kell energetikailag tisztítani és regenerálni, azaz harmonizálni ezeket?

 

 

Az aura az emberi (és más élő és élettelen) testet körbeölelő és azt átszövő energia- és információ-rendszer, mely megvédi, táplálja, gyógyítja és regenerálja a a külső-, és belső testeket, egyben a fizikai testet és a csakra-, energiarendszert. Egyszóval megvédi, táplálja, gyógyítja és regenerálja azt a komplex, látható fizikai (anyagi, testi) és "láthatatlan" energia rendszert ami te magad vagy. Az energiát az aurarétegek finom kapcsolódásukkal a multidimenzionális térből és szférákból kapják, gyűjtik össze, így táplálva és védve mint komplex élő durva és finom energiaegységet ami te magad vagy. Másképpen mondva hét rétegű aurarendszered egy védő-, energia- és információ-elosztó, szabályozó, kiegyensúlyozó, harmonizáló rendszer. Ha az aura rendszer nem szennyezett és sérült , akkor tökéletesen ellátja funkcióját, vagyis összegyűjti a Mindenségből (Teremtésből), a multidimenzionális térből és szférákból a csakra, az önmaga mint aurarendszer, a külső-, belső testek, védelméhez, energetikai tisztítása-, regenerálásához szükséges energiát és információt és azt fogyaszthatóvá átalakítja eljuttatva a tökéletes, egészséges működéshez szükséges helyekre az ideális időpontban, az ideális ritmusban.

 

 

Mi a csakra, aura, a külső-, és belső testek?

 

A hét aurarétegen belül találhatjuk a hét külső energiatesteinket, melyet nagyon sokan hibásan aurarétegeknek vélnek. Ez a hét külső energiatestünk, kapcsolódik a hét aurarétegünkhöz, csakráinkhoz, belső testeinkhez, lélekbarionunkhoz, krisztus lángunkhoz.

A hét külső testen belül található a hét belső test. Ebből a hét belső testből, mely szintén energiatest, egyetlen egy belső testünk látható, mégpedig a legelső belső testünk, melyet közvetlen a hetedik külső testünk érint, és ez a fizikai (anyagi) testünk. A többi hat belső testünk a fizikai testünkön belül helyezkedik el. Ez a hét belső energiatestünk szintén kapcsolódik a hét aurarétegünkhöz, csakráinkhoz, külső testeinkhez, lélekbarionunkhoz, krisztus lángunkhoz és ezekkel egyetembe alkotva a mi egységünket, személyünket.

 

Ha ezen komplex nagyon finom energiarendszerből, amely egységesen mi magunk vagyunk -bármelyik rendszer, vagy legrosszabb esetben- az összes megsérül, leszennyeződik negatív energetikai szennyeződésekkel, mintákkal vagy blokkokkal, akkor, energetikailag és -ha ez egy idő elteltével, ezen negatív energiák egyre csak gyűlnek- fizikálisan is részlegesen vagy súlyosan megbetegszünk. S hadd ne említsem, ehhez igen szorosan kötődik fizikai táplálkozásunk és életvitelünk. Nem mindegy milyen minőségű ételeket, italokat, ruhákat és kozmetikumokat használunk, hiszen ezek is nagy mértékben pozitívan vagy negatívan befolyásolják egészségi állapotunkat.

 

Lelki problémáink feloldására és fizikai gyógyulásunk elérésére három utat választhatunk. Mind három módszer a kibillent energia egyensúly helyreállításával éri el a kívánt célt.


Az első lehetőségünk, hogy a több ezer éves tapasztalatok alapján kidolgozott technikákkal saját magunk növeljük energiaszintünket és ezáltal érjük el az egyensúly közeli állapotot, mely a gyógyuláshoz vezet. Ezt viszont csak akkor tudjuk kivitelezni, ha veleszületett spirituális képességekkel rendelkezünk és profi módon birtokába vagyunk ezen technikáknak. Ne feledjük még egy profi Mester vagy Avatár is nehezen gyógyítja meg magát, hiszen magunkon kívül lépni, látni és energetikailag kezelni a legnehezebb.


A második lehetőségünk, hogy segítséget kérünk egy ilyen beavatott profi energiagyógyász Mestertől vagy Avatártól, aki ismeri ezeket az energia harmonizáló technikákat és módszereket.
A harmadik nagyon fontos megérteni a következő szintén alapvető dolgot.
Az egyik az, hogy annak ellenére, hogy a finom energiák mindenkit áthatnak, bárki nem képes ezeket az energiákat mozgatni a testében. Nem mindenki tudja megtanulni azokat a technikákat, melyekkel eredményesen tisztítható, regenerálható és harmonizálható a testet átható csakra, aura, külső-, és belső testek. Tehát nagyon kevesen képesek másokat energiával gyógyítani, még kevesebben saját magukat.

A másik pedig az, hogy minthogy energetikailag valamilyen baklövést elkövessünk inkább forduljunk profi energiagyógyász Mesterhez vagy egy Avatárhoz, aki -mint beavatott- birtokában van ezen technikáknak és képes a csakra, aura, külső-, és belső testek, energetikai tisztítására, regenerálására, harmonizálására. Amit egy orvos, egy természetgyógyász nem tud tökéletesen megadni, csak részlegesen, azt egy energiagyógyász Mester vagy Avatár gyógyító képes megadni neked ezen előző szakavatottakal karöltve, és az nem más mint kiegészítve az ő módszereiket energetikai segítséget ad, ami tehetségéből és zsenialitásából fakad. Segítség ahhoz, hogy tökéletesen meggyógyulj. Egy energiagyógyász Mester vagy Avatár valójában amikor energiát ad át neked, teljesen megnyitja magát a legmagasabb szféra felé, a Keterben lakozó Mindenható-, és a Föld szíve felé, ahol Földanya lakozik. Az energiagyógyászon vagy Avatár gyógyítón le és feláramló Mindehatói és Földanyai energiatöbbletet különböző technikák segítségével áramoltatja át hozzád  a csakra, aura, külső-, belső testeidhez, oda, ahol erre szükséged van, hogy ezzel felgyorsítsa, támogassa az öngyógyuló folyamataidat.

 De a döntés a Te kezedben van.

 

 

Ha úgy érzed, hogy én vagyok a megfelelő aki segíthet neked, hívj telefonon vagy írj e-mailt.

 


Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 
      

A témával kapcsolatos további szolgáltatások