Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, és senki sem önmagát.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

 

METATRON Fénykockás Csakra Tisztítás!
Negatív Szennyeződések Tisztítása


 

Tudjuk, hogy anyagi testünkben 7 fő csakra van s ezen kívül van 4 alsó és 4 felső nem anyagi csakránk. Ezek a csakrák leszennyeződhetnek. Hogyan? Hát úgy, hogy  a szívünkre vesszük mások negatív kijelentéseit, bántását, rosszindulatát, fölöslegesen félünk, aggódunk az anyagiakért esetleg családtagjaink jóllétéért. Ezek mind negatív energiák, amik felhalmozódnak a csakráinkban  s előbb utóbb átíródnak a sűrű anyagi testünkbe egészségügyi-, párkapcsolati-, és nem utolsó sorban anyagi problémaként. Hogyan alakul ki? Hát úgy, hogy ezek a negatív energiák lerakódnak az anyagi és nem anyagi csakráinkban gátolva a tökéletes pozitív energiaáramlást, úgy a Mindenhatótól mint Földanyától. Gyakorlatilag az egész csakra rendszerünk olyan mint egy csodálatos szerteágazó lefolyó. Ha ez eldugul a negatív energia miatt, akkor a fent említett egyik, vagy akár minden életterületünkön sikertelenségek illetve egészségügyi problémák sújtanak. Ezen speciális metatroni fénykockával kitakarítom a csakráidat. Attól függően milyen komoly a szennyeződés ennek tükrében fogok fényréz-, fényezüst-, fényarany-, fényplatina-, fénytitánium-, fényfehér-, vagy fénygyémánt metatroni kockát használni. A csakrában lévő szennyeződéseket sajnos sokáig nem vesszük észre. Csak akkor kezdünk el gondolkozni, hogy  vajon mi lehet a baj energetikai szinten, ha már valamelyik életterület nem működik az életünkben. Ez lehet az anyagi bőség (pénzügyi gondok) áramlásának akadozása, egészségügyi problémák megjelenése illetve párkapcsolati vagy családkapcsolati gondok kialakulása.

 
Tudni kell, hogy a fizikai test mindig hamarabb gyógyul, mint a lélek, ezért nagyon fontos, hogy a csakrákban ne legyenek negatív energetikai szennyeződések.
Azt sem árt tudni, hogy sokszor lelki okokból alakulnak ki az anyagi-, egészségügyi-, és párkapcsolati gondok.
Ezért nagyon fontos, hogy úgy az anyagi mint a nem anyagi  csakráink tökéletesen tiszták legyenek és mindegyik csakra a neki megfelelő irányba forogjon.


Íme egy oktató videó a Metatron fénykocka létrejöttéről, felépítésről, komplexitásáról és működéséről. A videón szinte teljesen átlátható az a gyönyörű harmonikus rend és tökéletesség ami szerint ez a komplex rendszer működik.

 


Ha úgy érzed, hogy  csakráid le vannak szennyeződve és szükséged van erre  a tisztításra akkor az alábbi elérhetőségeken keress fel bátran, hogy megbeszéljük a részleteket.
 


Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 


A témával kapcsolatos további szolgáltatások