Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Valóban semmit sem birtoklunk, csak őrizzük egy ideig. Aki képtelen a dolgokat tovább adni, azt a dolgok birtokolják. Bármi legyen a kincsed, úgy tartsd a kezedben, mintha vizet markolnál, akkor örökre a tied.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

 

Energetikai védelmek

 

 


Az energetikai védelem kifinomult és átlag embernek láthatatlan itt a harmadik dimenzióba. A létezésnek nem csak a harmadik dimenziós fizikai szintjén van jelen, hanem az adott személynek aki kéri és aki számára fel van téve, annak személyesen a lélek egységének személyi rezgéskódja szerint van létrehozva és első, de nem utolsó sorba kapcsolódik a fizikai testtel.
Nagyon könnyű más emberektől, adott élethelyzetekből vagy helyszínekről negatív energiát felvenni azzal, hogy nyitottak, túl nyitottak vagyunk, és esetleg olyan dolgokba avatkozunk bele, amelyekben nem vagyunk igazán járatosak, esetleg energiavámpírok áldozatai leszünk és így nem is tudjuk a helyzetet az ellenőrzésünk alatt tartani. Ha akaratlanul, vagy akarva megnyílnak a csakráink, testünk finom energiaközpontjai kedvességünk, közvetlenségünk, segítőkészségünk, együttérzésünk hatására és ha nem figyelünk arra, hogy később a normális nyitottságukra visszazárjuk őket, akkor teljesen nyitottak maradunk, bárki és bármi számára. A nyitottságunk érzékenyebbé is tesz bennünket, és fogékonyabbak leszünk a „negatív vibrációkra”. Sajnos a negatív energia nagyon gyorsan hat, úgy hat ránk, mint egy puskából kilőtt pörgő lövedék, míg a pozitív energia lassan, spirálba és pluszba még saját tengelye körül is forogva lassan terjedve hat. Ezért lehetséges az hogy a rossz energiákat olyan nagyon gyorsan felvesszük, a pozitív hatások egy-egy energetikai kezelésnél, vagy fizikai kezelésnél váratnak magukra. Ne feledjük, a pozitív energia fáziskéséssel működik, de ha egyszer beindult és hat, akkor semmilyen negatív energia nem írja felül.

Főképpen akkor nem, ha odafigyelünk magunkra, nyitottságunkra, gondolatainkra, viselkedésünkre, -azt, hogy hétköznapjainkba a külvilágból érkező negatív ingereket, hogyan reagáljuk le, legyen ez akár egy rosszindulatú irigy személytől/ektől jövő, vagy akár egy negatív élethelyzetből, helyszínről adódó-, hogy az ilyen támadásokat a legjobban ki tudjuk védeni:
1. ha fáradtnak, idegesnek, rosszkedvűnek érzed magad, vagy megmagyarázhatatlanul levertnek,
2. ha olyan személyeket, lényeket érzékelsz magad körül, akik rosszat akarnak neked
3. ha az életed nem halad előre, nem sikerül, amit szeretnél, apró balesetek történnek veled, keresztül húzzák a számításaidat
4. ha úgy érzed, hogy nem irányítod az életed, nincs valódi kapcsolatod a testeddel, használják az energiádat.

Akkor bizony tenned kell magadért!

Mindenkinek aki tudatosabban próbál élni, szüksége van olyan egyszerű módszerekre, amit bármikor a rendelkezésére áll és amellyel megvédheti magát, családtagjait, barátait, akár értékeit, ingatlanát otthonát, vállalkozását, autóját és "elzárhatja" magát a környezettől.
Természetes védelmünk az aura és a külső energetikai testeink. Mindenkinek egyedi az aurája és a külső energetikai testei. Meditációval, relaxációval, helyes gondolkozással, táplálkozással és testápolással növelhetjük az auránk és külső energetikai testeink kiterjedését. Ha naponta legalább kétszer gyakorolsz egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot, akkor meg tudod növelni az aurádat és külső testeidet.


Gondolatainknak óriási ereje van. Amiben hiszünk, azt képesek vagyunk életre kelteni, megteremteni, főképpen akkor ha megvan bennünk a belső béke. Épp ezért, ez a legnagyobb védelem számunkra, ha hiszünk az Égiekben és önmagunkban. Ha a lelkünk mélyén tudjuk azt, hogy semmi sem okozhat nekünk bántódást, akkor tökéletesen védettek vagyunk minden hatással szemben. Viszont tapasztalataim alapján a nagy átlagnak ez nem megy. Azt, hogy miért nem megy, ennek több oka is van. Ezen okok a következőek:
1. Az első és legfőbb ok az, hogy kb. 25 millió évvel ezelőtt, hatalmas probléma történt ezen a bolygón az által hogy a sötétség erői, több kisebb negatív dimenzió-, és pokolkapu mellett egy hatalmas negatív dimenzióportált nyitottak meg, ahol a teremtésen kívüli sötétség erői betörtek, ide a teremtésen belülre, többe között erre a bolygóra is.
2. A második ok az első következménye, hogy ezen bolygó lakóinak a 95%-ának azért nem elég az aurájának és külső energetikai testeinek a védelme, mert létrejött a fentebb említett első ok.
3. A harmadik ok meg szintén az elsőre vezethető vissza a nagy átlagnak ehhez se spirituális adottsága, se spirituális ereje, se normális tanult tudása nincs.
Ne higgyetek azoknak a magukat spirituális tanítóknak nevező személyeknek akik azt állítják, hogy ezt bárki meg tudja tanulni! NEM! Nem tudja! Ez olyan dolog mint az énekhang. Vagy van valakinek vele született adottsága,(persze ez is különböző szintű lehet) és falsítás nélkül tud énekelni, vagy bármit is tegyen, ha rossz az illető hangja, akkor a legegyszerűbb dalt se tuja el énekelni. El kell fogadni, hogy mindenkinek máshoz van tehetsége és mindenki másra született, mindenkiben van zsenialitás, de azt, hogy ez mi, azt mindenkinek maga kell megtalálja és mindenkinek maga kell rájöjjön!

Nagy részben, érzelmeink, gondolkodásunk egészségi állapotunk áteresztőképessége és hitrendszerünk határozza meg, mennyire leszünk kiszolgáltatottak az energetikai támadásoknak. Az átok, rontás, szerelmi kötés, negatív erők, entitások, saját félelemek által kreált negatív erők , entitások, pokolkapuk, negatív dimenziós kapuk ,amelyek tulajdonképpen energetikai támadások és negatív energetikai megnyilvánulások, nem képes kikerülni racionális érveinket, és egy ősibb, intuitívabb szinten jut el hozzánk. Sokszor a negatív élethelyzetek és körülmények hatására saját félelmeink idézik elő ezeket a következményeket, hiszen, amiben hiszünk, azt megteremtjük.
Amikor megerősíted energetikai védelmi rendszeredet, egy veleszületett képességekkel rendelkező Avatár Mester segítségével, de sok ilyen magát mesternek mondott személyben csalódtál, hát nem véletlen, hogy most pont ezen sorokat olvasod, hiszen NINCSENEK VÉLETLENEK, az Égiek azért vezettek el ide, hogy HIGGY, higgy az Égieknek, hogy nem véletlenül vagy ezen az oldalon, és nem véletlenül olvasod ezt a cikket.

Mert most itt vagy és végre megkapod a számodra személyesen alkalmazott védelmi technikát, a lélek egységének személyi rezgéskódja szerint. Higgy a Teremtés gondviselésében és ha még mindig bizonytalan vagy, mindig az legyen az első gondolatod, hogy „meg tudom tenni, elég erős vagyok hozzá”.
Ha a lehető legmagasabb rezgéseket bocsátjuk ki magunkból, akkor az alacsonyabb vibrációk nem hatnak ránk. A különböző rezgéseket eszközként is felhasználhatjuk. A mások, vagy saját magunk haragja, bánata irigysége, féltékenysége is egy rezgésforma, mégpedig negatív rezgésforma.

Ha nem vagy képes, vagy nem tudod ezen negatív rezgésformát/kat megszüntetni, akkor fordulj hozzám bizalommal. Jelentkezz telefonon vagy E-mailen, hogy megbeszéljük a részleteket.

 


Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 
 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások