Atlantisz Fényfia
Chequetet Arelich Thoth Vomalites

atlantiszfenyfia@gmail.com

06/30-3656299

arelich.thoth.vomalites

„Amikor a másik úgy találja, hogy a dolgok már-már túlságosan összezavarják és nehezen elviselhetőek, amikor a gondolata csak körbe-körbe forognak, akkor vedd rá, hogy egyszerűen lépjen egyet hátra és nézzen.”
(Arelich Thoth Vomalites)

 

Átok-, Rontás levétel házról, üzleti ingatlanról, autóról stb. negatív
erők, entitások eltávolítása,
pokolkapuk, negatív dimenziós kapuk bezárása

 


Új üzletet nyitottál? Lassan indul be a forgalom? Minden adott, de üzleted, karriered mégsem működik? Esetleg új lakásba, házba költöztél? Sokszor házadban, lakásodban és üzleti ingatlanodban sem érzed jól magadat. Nem tudsz aludni, nem szívesen és boldogan jársz be a munkahelyére. Autóddal mindig történik valamilyen kisebb-nagyobb baleset, eltűnnek belőle dolgok, pedig bezártad, úgy érzed, hogy vezetés közbe valaki ül a hátad mögött, sötét félelmetes alakot pillantasz meg a visszapillantótükörben, büdös van az autódba, holott nemrég takarítottad és még autóillatosítót is használsz, vezetés közben valaki elrántja a kormányt, nem tudsz úrrá lenni az autódon... stb. Sok esetben kívülről jövő negatív energia az oka, amelyet meg lehet szüntetni.

 

 

Ha házadban, lakásodban, üzleti ingatlanodban, autódban stb. nem érezed jól magadat, félsz, pedig nincs okod rá, furcsa, rossz álmaid vannak amik nyomasztanak, furcsa morgó vagy visító, röfögő, dünnyögő hangokat hallasz, házadban, lakásodban illetve üzleti ingatlanodban és a megszokottnál is, még a nagy meleg ellenére is hűvös van; a lakásban furcsa, rossz, irritáló vagy akár kellemetlen szagokat érzel (hulla-, vizelet-, fekália-, mocsár-, rothadás- stb. szag) és ennek eredetét nem találod. Azt érezed, hogy mintha valaki volna a hátad mögött, vagy akár furcsa kellemetlen félelemfelkeltő zajokat; fal vagy bútorropogást, pattogást hallasz, hirtelen kiégnek a lámpák, tönkremennek az elektronikai eszközök, mindig kicsap a tökéletes és jó biztosíték. Váratlanul egészségügyi problémáid lesznek. Fontos dolgok tűnnek el. Vezetés közbe, akaratod ellenére valaki elrántja a kormányt, megnyomja a féket, úgy vált az autó sebességet, hogy hozzá se nyúlsz a sebességváltóhoz, amikor valamit akarsz az autódba működtetni, valami más működik, bekapcsolod a rádiót és nem az adást hallod, hanem furcsa, rossz, irritáló vagy akár kellemetlen szagokat érzel (hulla-, vizelet-, fekália-, mocsár-, rothadás- stb. szag) és ennek eredetét nem találod. Ezen jelek arra utalnak, hogy házadat, lakásodat, autódat, stb. valaki rosszakaród(-id) elátkozta(-ák), megrontotta(-ák) vagy szándékosan abban pokolkaput(-kat), negatív dimenziókaput(-kat) nyitott(-ak) illetve ide, szellemet(-eket), lelket(-eket), negatív erő(ke)t és entitás(-oka)t démonikus lényt(-eket), démonikus entitást(-okat) küldött(-tek); esetlegesen mindegyiket megtette(-ék). Átok, rontás nem keletkezhet csak úgy, szellem(-ek), lélek(-ek), pokolkapu(-k) viszont jöhet(-nek), nyílhat magától(-uktól). Az is lehetséges, hogy nagyszülőktől örökölt házban, lakásban, üzleti ingatlanban érzed ugyanezt, ez lehet generációs átok, rontás, vagy akár a nagyszülő vagy egykori tulajdonosok itt ragadt lelkei, vagy lehetséges, hogy van(-ak) benne nyitott pokolkapu(k), negatív dimenziókapu(-k) esetleg negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások, démonok is ami kihat(-nak) az utódokra új tulajdonosra is akik az adott házat, ingatlant, autót, stb. megörökölték, megvásárolták, kibérelték. Karmikusan (előző életekből) is hurcolhatod ezt magaddal, s ezek a kellemetlen dolgok akár gyerekkortól kísérhetnek. Az is előfordulhat, hogy ezek a negatív energetikai dolgok, illetve hívatlan látogatók érkeznek, költöznek be házadba, lakásodba, üzleti ingatlanodba vagy mint fentebb említettem esetleg halott rokonaid nem találják a Fénybe vezető utat. Ez kellemetlen érzéseket válthat ki belőled, családi feszültségeket, vitákat okozhat, rosszabb esetekben akár veszélyeztetheti mindennapi életedet, testi- lelki egészségedet.

 

 

Durvább esetben szokatlan módon a stabilan álló könyvek kirepülnek maguktól a könyvespolcról, a konyhában kinyílik a szekrényajtó és a tányérok poharak kirepülnek, keringenek egyet majd olyan módon földhöz csapódnak, mintha valaki szándékosan földhöz vágta volna, de te mégse látod az illetőt. Éjszaka ezen negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonok fizikálisan lebegve megjelennek az ágyad előtt és beszélnek hozzád, fenyegetnek, fojtogatnak, ráülnek a mellkasodra, úgy hogy nem kapsz levegőt, rosszabb esetben, megvernek és nemileg megerőszakolnak, úgy hogy ennek komoly fizikai látható nyomai is vannak stb. Ezen jelek arra utalnak, hogy ezeket az a negatív erőket valaki(-k) rád küldte(-ék) illetve rá küldte(-ék) otthonodra, üzleti ingatlanodra autódra, stb.; valaki rosszakaród vagy rosszakaróid elátkoztak vagy megrontottak illetve otthonodat, üzleti ingatlanodat, autódat stb. elátkozta(-ák), vagy megrontotta(-ák) szándékosan. Ha egy ingatlant vagy autót nehezen lehet eladni, sok esetben a negatív erők, lények és entitások hatnak rá, s ezen erők megtisztításával eltávolításával megszüntetésükkel eladhatóvá válik az ingatlan a megfelelő áron. Háztisztítást, negatív erők eltávolítását, pokol kapuk, negatív dimenziókapuk bezárását a legjobb és legerősebb Szíriuszi technikákkal végzem.

 

 

Ezek a technikák a következők:
- Szíriuszi Fény Ankh-al
- Hermész pálcával
- Szíriuszi Fényvízzel
 - és egyéb dimenziós Fénykristályokkal hajtom végre.
Ha különböző negatív erők élnek házadban, otthonodban, üzleti ingatlanodban annak több látható és hallható jele van. A negatív erő(-k) mindig jelez(-nek) valamilyen módon. Ezeket a jeleket figyelve megállapíthatjuk, hogy vannak-e az adott ingatlanban vagy nem. Következőképpen részletesen említem ezen jelenségeket a lentiekben:
1. A legjellemzőbb és legárulkodóbb jel arra vonatkozóan, hogy szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonok lakta ingatlanban élsz vagy tevékenykedsz, ha egy zárt helységben tartózkodsz és hirtelen kellemetlen hideg szellőt, vagy fuvallatot érzel, ha a helység egyik pontjában lényegesen hűvösebb vagy sötétebb van, mint máshol, vagy talán az egész helységben, mint az egész ingatlan többi területén.
2. Az is gyakori eset, hogy lépéseket, kellemetlen, ijesztő hangokat hallasz az ingatlanban de amikor a hang irányába fordulsz, még sincs ott senki. Az is megtörténhet, hogy azt hallod, valaki elszaladt a helység ajtaja előtt, de a család, vagy az ott tartózkodók nincsenek is otthon, vagy az adott helységben, vagy mindenki veled egy helységben van. Ilyenkor általában vállrándítással és legyintéssel szokta az ember elhessegetni a kellemetlen gondolatokat. Durvább esetben tükörben, TV készülékben ajtó-, ablaküvegben látjuk meg ezen kellemetlen látogatókat.
3. A harmadik leggyakoribb jelzés, amely az eltávozott, de az ingatlanban ragadt szellemektől, lelkektől és a fentebb említett negatív látogatóktól érkezik a villany, az elektromos áram ingadozása. Az átsuhanó energiák (ezek akár szellemtől, negatív erőktől, dimenziókapuktól, pokol kapuktól is származhatnak) okozhatnak átmeneti áramkimaradást, de csak a mi ingatlanunkban. (máshol mindenhol van áram). Természetesen ilyenkor érdemes ellenőriztetni az elektromos hálózatot, ha azonban a szakemberek nem találnak hibát, és okot az áramingadozásra, akkor már nagy bizonyossággal gyaníthatjuk, hogy az ingatlanban negatív erők vannak jelen, és munkálkodnak.
4. A televízió készüléken a csatornák automatikus váltással is jelezhetik, a paranormális erők jelenlétét. Amikor a TV-készülék magától vált csatornát, vagy ki- és bekapcsol anélkül, hogy hozzáértünk volna a távirányítóhoz illetve durvább esetben az adott szellem lélek, negatív erők megjelennek esetleg még kommunikálnak is valamilyen formában, szintén túlvilági negatív entitások erők próbálnak neked jelezni.
5. Apró tárgyak fontos iratok eltűnése is utalhat arra, hogy a lakásban szellem(-ek), lélek(-ek) negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások, démonok vannak jelen, vagy netán, pokolkapu vagy negatív dimenziókapu van nyitva. Biztos előfordult már, hogy nem találtad a lakáskulcsot vagy a kocsikulcsot, pedig tisztán emlékeztél, hogy egy bizonyos helyre tetted, aztán kis idő múlva felbukkant egy másik helyen? Aki ilyet kezd tapasztalni, és ez gyakorivá válik, az elején, az első gondolat az, hogy biztosan rosszul emlékszem, de ha hetente többször tapasztal ilyesmit, akkor már eléggé valószínű, hogy nem az emlékező tehetségével van gond, hanem átok, rontás, túlvilági negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások, démonok, pokolkapuk és negatív dimenziókapuk tevékenységével, jelenlétével van dolga.
6. A szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonok egyik közvetlen kommunikációs formája az ajtók nyitogatása. Ha volt már olyan, hogy egy becsukott, bezárt egy ajtót később tárva-nyitva találtad, miközben egész biztosan emlékezetél rá, hogy korábban kulcsra zártad, akkor is nagyon valószínű, hogy ezek a szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások, démonok vannak jelen az otthonodban, üzleti ingatlanodban.Ha a felsoroltak közül bármelyiket is tapasztaltad már, vagy akár mindet, akkor javasolt profi beavatott szakemberhez fordulni. Csakis olyat keress, aki egyszerre érez, lát és hall és a spiritualitás terén több területen profi. „Házilag” is próbálkozhatsz ezen szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonok elküldésével, de komolyabb esetekben a megfelelő beavatottság, szaktudás és hozzáértés hiányában a próbálkozás nem jár sikerrel, sőt sokszor pont, hogy felereősíti a megtapasztaltakat és felbőszítve ezen szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonokat még ront is a helyzeteden. Ne felejtsd el, ha rendszeresen ilyen furcsa dolgokat tapasztalsz otthonodban, üzleti ingatlanodban, vagy autóddal kapcsolatba, jobb beavatott szakemberhez fordulni, mint házilag „barkácsolni”. Hiszen általában TV-készüléket sem magunk kezdjük javítani, hanem a megfelelő szakemberre bízzuk. Érdemes ezt komolyan venni, ugyanis az átok rontás, szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások, démonok jelenléte egyáltalán nem egészséges. Egy idő után ha maguktól generálódtak vagy akár valaki létrehozta ezeket, nem csak kellemetlenséget, hanem betegséget, életveszélyt, és ritkábban halált is okozhatnak. Ezek a szellemek, lelkek, negatív erők és entitások , démonikus lények, démonikus entitások és démonok illetve az átok, rontás, negatív pokolkapuk és negatív dimenziókapuk elszívják a pozitív energiádat, és hangulat ingadozást, rossz álmokat, később egészségügyi, fizikai tüneteket (betegségeket, esetleg sérüléseket, rosszabb esetben halált) okozhatnak mindazoknak, akik az általuk uralt ingatlanban élnek. Ne fogadd el a fennálló helyzetet vess véget a félelmeidnek, szenvedéseidnek, és tegyél ellene, hogy végre fellélegezhess, és valóban sajátodnak érezhesd otthonod, üzleti ingatlanod, autód, ahol nyugodtan tartózkodhatsz.Fordulj tehát hozzám bátran, és bizalommal, született képességeimre támszkodva, több évtizedes tudásomat és minden tapasztalatomat bevetve garantáltan tudok neked segíteni, és otthonodba, üzleti ingatlanodba, autódba visszaköltözik a béke és a harmónia. Ha messze laksz egy távoli városban vagy akár egy másik kontinensen és nem tudom megoldani az utazást hozzád, -mivel az energia nem ismer határokat- otthonod, üzleti ingatlanod tervrajza és fotók alapján fel tudom mérni otthonodat, üzleti ingatlanodat megállapítva az Égiek segítségével és az Akashából a fennálló gondot okozó szellemek, lelkek, negatív erők és entitások, démonikus lények, démonikus entitások és démonok illetve az átok, rontás, negatív pokolkapuk és dimenziókapu jelenlétét és ezt a Mindenható, Jézus, az Angyalok és Felemelkedett mesterek segítségével elvitetem, eltávolítom illetve megszüntetem.

 


Ha úgy érzed, hogy bármi ilyesmi tünet van veled vagy akár családtagjaiddal, rokonaiddal barátaiddal ismerőseiddel,
hívj bizalommal, hogy megbeszéljük a részleteket.

 


Telefonszám: 06/30-3656299


E-mail: atlantiszfenyfia@gmail.com


Skype: arelich.thoth.vomalites

 

Figyelem! A telefonszám nélküli telefonhívásokat nem fogadjuk( magán, titkos és ismeretlen kiírással érkező hívásokat)

 

 

 

 

A témával kapcsolatos további szolgáltatások